closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат України серед аматорів. 10-й тур. Дві неявки і перемоги лідерів

Чемпіонат України серед аматорів. 10-й тур. Дві неявки і перемоги лідерів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1526
1

Груповий етап чемпіонату України серед аматорів наближається до свого екватора. Минулого вікенду, 5-6 жовтня, відбулися матчі 10-го туру.

У західній групі продовжує перемагати ОДЕК. Цього разу підопічні Володимира Поліщука на виїзді переграли "Вотранс". Представник Волинської області вийшов вперед на початку другого тайму, але гості завдяки дублю екс-гравця "Агробізнеса" Олега Ничипоренко вирвали вольову перемогу.

На одне очко від ОДЕКа відстає "Світанок-Агросвіт". Чемпіон Вінницької області вдома здолав "Покуття" (Коломия). Забитими м’ячами у складі переможців відзначилися Іван Сомов та Вадим Чернега. Поступово набирає хід "Епіцентр". Лідер чемпіонату Хмельницької області здобув вже третю поспіль перемогу, наприкінці матчу забивши два м’ячі у ворота "Ковель-Волинь". Тим часом, на третю сходинку застрибнула "Нива" (Теребовля). Підопічні Сергія Задорожного перервали смугу невдач, перегравши на виїзді "Карпати-Енергетик" (Галич). Автором єдиного голу у матчі став Григорій Баранець.

У групі 2 поступово збільшують свій відрив від переслідувачів "Вікторія", "ЛНЗ-Лебедин" та "Авангард" (Корюківка). У звітному турі всі вони здобули переконливі перемоги. "Атлет" та "Чернігів", які видали непоганий і дещо несподіваний старт, здають позиції. Кияни зіграли внічию з ФК "Біла Церква", а "сіверяни" поступилися якраз "Авангарду".

У групі 3 відбуваються якісь незрозумілі речі. Тиждень тому не відбувся матч "Дніпро-1-Борисфен" - "Мотор", а цього тижня не були зіграні одразу два поєдинки. Так, у зустрічах "Вовчанськ" -"Перемога" та "Мотор" - "Зірка" господарі здобули три очки без бою. Таким чином, на вершині турнірної таблиці без змін.

Також потрібно відзначити впевнену перемогу "Яруда", який також претендує на вихід у плей-оф, і синхронний успіх представників Херсонської області – СК "Каховка" та "Таврії".

Результати 10-го туру

Група 1

Світанок-Агросвіт – Покуття - 2:0 (1:0)

Вотранс – ОДЕК - 1:2 (0:0)

Ковель-Волинь – Епіцентр - 1:2 (0:1)

Карпати-Енергетик – Нива - 0:1 (0:0)

Турнірна таблиця

Група 2

ФК Біла Церква – Атлет - 1:1 (0:0)

Агродім – МФК Первомайськ - 1:1 (0:0)

ЛНЗ-Лебедин – Дніпро - 6:0 (1:0)

Вікторія – Рубікон-Вишневе - 4:0 (0:0)

Авангард – ФК Чернігів - 3:1 (1:0)

Олімпік – ФК Тростянець-2 - 1:3 (1:3)

Турнірна таблиця

Група 3

СК Каховка – Легіонер - 3:1 (1:1)

ФК Вовчанськ – Перемога +:-

Яруд – Дніпро-1-Борисфен - 3:0 (1:0)

Кремінь-Юніор – Таврія - 0:4 (0:1)

Мотор – Зірка +:-

Турнірна таблиця

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →