closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 21-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 21-го туру
Изменить размер a+ a-
717
0

У неділю, 6-го жовтня, відбудуться матчі двадцять першого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

ФК "Миколаїв" – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

До завершення цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини залишилося лише 4 тури, тож миколаївці, які наразі одноосібно очолюють чемпіонську гонитву, просто-таки вигризатимуть перемогу в кожному поєдинку. Цієї неділі до них на стадіон "Міський" завітають "гірники" з Новояворівська. Новояворівці доволі міцні "горішки", які борються за місце в першій п'ятірці турнірної таблиці. Тож вони можуть попсувати нерви підопічним Віталія Пономарьова.

Щоправда, зупинити миколаївську машину, яка мчить до чемпіонства і в кожній грі відвантажує у ворота суперників щонайменше по 3 м'ячі, непросто. Нагадаємо: в першому колі "Миколаїв" переміг команду з Новояворівська з рахунком 2:0.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – МФК "Галичина" (Дрогобич). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Підмонастирці вже остаточно втратили будь-які шанси на потрапляння цього сезону в першу трійку обласної Прем'єр-ліги, тому тепер вони зосередяться винятково на збереженні за собою 4-ої сходинки турнірки. У звітному турі хлопці з Підмонастиря прийматимуть у рідних стінах дрогобицьку "Галичину", яка зараз демонструє змістовну гру.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Непросто у протистоянні з дрогобичанами "феніксам" було і в першій половині чемпіонату, коли все вирішив єдиний гол нападника "Фенікса-Стефано" Віталія Патуляка в компенсований до другого тайму час. Вочевидь, "галичани" пам'ятають ту прикру поразку і спробують відімстити за неї підмонастирцям.

"Юність" (Гійче) – ЛСК "Погонь". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Футболісти львівського спортового клубу "Погонь" перебувають на 5-ій сходинці турнірної таблиці і, звісно ж, не хочуть випасти з першої п'ятірки. Їхні найближчі переслідувачі знаходяться на відстані витягнутої руки і будь-якої миті можуть потіснити львів'ян із цієї позиції. Обидві команди з цієї пари нерівномірно проводять цьогорічний сезон, тож спрогнозувати підсумок цього протистояння складно. В першому колі обласного чемпіонату вони продемонстрували непоступливу гру, розписавши мирову – 1:1.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

ДЮШ "Львів" – ФК "Самбір". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Вихованці дитячо-юнацької школи футбольного клубу "Львів" прийматимуть на штучному газоні стадіону "Сокіл" у Львові "Самбір". Самбірці важко проводять кінцівку цьогорічного сезону. Минулого туру вони завдяки єдиному голу Андрія Деви у ворота "Локомотива" з Рави-Руської перервали свою програшну серію, тож тепер у хорошому настрої повинні підійти до зустрічі з юними львів'янами. В першій половині чемпіонату протистояння цих команд завершилося переконливою перемогою самбірських хлопців – 6:0.

"Енергетик-Рочин" (Добротвір) – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

У першому колі цьогорічного чемпіонату "залізничники" в рідних стінах несподівано з рахунком 1:2 поступилися колективу з Добротвора, який засів на останній сходинці турнірної таблиці. Зрозуміло, що тепер вони поїдуть у гості до "енергетиків" за реваншем.

Матч "Юність" (Верхня/Нижня Білка) – СКК "Демня" відбудеться в четвер, 24-го жовтня

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →