closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. 18-й тур. "Агрон" впритул наблизився до золотих медалей

Чемпіонат Тернопільської області. 18-й тур. "Агрон" впритул наблизився до золотих медалей
Изменить размер a+ a-
1081
0

25 вересня у матчі 4-го туру фінального етапу вищої ліги чемпіонату Тернопільської області лідер – великогаївський "Агрон" гостював у найнезручнішого в цьому сезоні суперника – підволочиського "Збруча-Агробізнес". І в цьому поєдинку "Агрону" теж було дуже не легко, хоча команда з Великих Гаїв і святкувала перемогу – 2:1.

Найцікавіші події у матчі розгорнулися в другій половині першого тайму. На 34-й хвилині "агронівець" Тарас Червонецький обігрався з Юрієм Дімітрієвим і потужно пробив метрів з 23-ох. Голкіпер "Збруча" Сергій Чиж запізнився з стрибком, а Тарас записав на свій бомбардирський рахунок черговий гол-красень (0:1). На 41-й хвилині господарі рахунок вирівняли. Андрій Капелян зробив навісну передачу зі штрафного, а досвідчений Андрій Донець виграв другий поверх у капітана "Агрона" Андрія Пастернака і ударом головою переправив м’яча у сітку (1:1).

А перемогу гостям приніс Ян Ковалевський практично першим ж своїм дотиком до м’яча. На 57-й хвилині він вийшов на заміну, а через хвилину його вже вітали партнери по команді. Руслан Луцик подав кутовий, капітан "Агрона" Андрій Пастернак пробив головою, голкіпер Сергій Чиж відбив м’яча перед собою, а першим на добиванні був гравець "Агрона" Ян Ковалевський, який ударом з близької відстані встановив остаточний рахунок у матчі (1:2).

Зауважимо, що автор переможного м’яча був вилучений з поля на 80-й хвилині, отримавши другу жовту картку.

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 1:2 (1:1)
Голи:
Тарас Червонецький (34), Андрій Донець (41), Ян Ковалевський (58).

"Збруч-Агробізнес": Чиж, Данилюк, Шум, Приян, Дубчак, Кубик-к, Миронюк (Онищук, 83), Донець, Капелян (Коза, 77), Гайковий (Копцюх, 80), Познанський.
"Агрон": Рогаль, Коник, Пастернак-к, Ковалик, Луцик (Лук’янов, 82), Лівіцький, Червонецький (Семенець, 57), Кривобедрий, Білик, Процик, Дімітрієв (Ковалевський, 57).

Попереджені: Я. Миронюк (57), Я. Ковалевський (74), А. Пастернак (90+3).
Вилучений: Я. Ковалевський (80, друге попередження).

25 вересня матч 4-го туру фінального етапу вищої ліги чемпіонату Тернопільської області пройшов у Васильківцях (Гуятинський район), де на чудовому футбольному полі надзвичайно видовищну гру продемонстрували заводська "Агронива" та теребовлянська "Нива".

Вже на старті матчу номінальні гості з Теребовлі зуміли відзначитися завдяки індивідуальним діям Тараса Гром’яка. Він розпочав комбінацію, обігрався з партнерами (Григорієм Баранцем та Олегом Никеруйом) і сам завершив вихід віч-на-віч з голкіпером "Агрониви" Денисом Хвалицьким (0:1). У цьому епізоді не зовсім вдало зіграли оборонці заводської команди.

Десь з 20-ї хвилини футболісти "Агрониви" перехопили ініціативу і створили ряд небезпечних моментів. Так, Віталій Бурко зробив передачу з правого флангу, а нападник заводської команди Артем Пилипенко з воротарського майданчика не зумів переправити м’яча в сітку воріт. На 34-й хвилині номінальні господарі поля таки зуміли відзначитися, однак асистент арбітра в цьому випадку зафіксував офсайд. Після передачі зліва Віталія Іваськіва, ударом в один дотик м’яча у ворота суперників переправив Артем Пилипенко, однак взяття воріт не було зафіксовано через положення поза грою. А ближче до завершення першого тайму свій шанс не використали теребовлянці. Тарас Гром’як поборовся на фланзі, відпасував на Олега Никеруя, той переадресував м’яча на Ігоря Олексієнка, котрий вийшов віч-на-віч, однак переграти Дениса Хвалицького не зумів.

На початку другого тайму арбітр матчу призначив у ворота "Ниви" пенальті. Опорний півзахисник теребовлянців Павло Макогін збив Артема Пилипенка. З "точки" капітан "Агрониви" Юрій Заставецький був влучний (1:1). Заводчани отримали друге дихання і спершу Георгі Салія, а потім двічі Віталій Іваськів не зуміли відзначитися з вбивчих позицій. А далі спрацювало правило не забиваєш ти – отримуй гол у відповідь. Теребовлянці спіймали суперника на контратаці. Тарас Гром’як на фланзі уникнув підкату від Владислава Іванова, обіграв Юрія Соколовського і віддав передачу на Григорія Баранця, котрий з-під Ярослава Алексевича точно пробив (1:2).

У час, що залишався заводчани намагалися нагнітати, навіть були близькими, щоб уникнути поразки (хороший момент мав Юрій Савка), однак надійно зіграв кіпер "Ниви" Віктор Ольховий та й його партнери віддавали всі сили, щоб святкувати перемогу.

***

"Агронива" (Заводське) – "Нива" (Теребовля) – 1:2 (0:1)
Голи:
Тарас Гром’як (6), ЮрійЗаставецький (55, з пен.), Григорій Баранець (68).

"Агронива": Хвалицький, Заставецький-к, Алексевич (Савка, 84), Іванов, Соколовський, Бурко, Дурай, Намуйлик (Комлєв, 90), Салія (Новачинський, 82), Іваськів, Пилипенко.
"Нива": Ольховий, Шаповал, В. Сороцький, В. Кузів (Р. Кузів, 55), Макогон (Кренько, 55), Голованьов, Олексієнко, Б. Баранець, Г. Баранець, О. Никеруй-к (Бегашов, 85), Гром’як.

Попереджені: Ю. Заставецький (13), Т. Гром’як (23), П. Макогон (53), В. Іваськів (67), Я. Алексевич (69), Р. Голованьов (74).

Турнірна таблиця

#КомандаІВНПМРМО
1"Агрон-ОТГ" Великі Гаї 18125136 -11+2541
2"Нива" Теребовля 18105330 -18+1235
3"Агронива" 1884632 -22+1028
4"Збруч-Агробізнес" Підволочиськ 1874731 -26+525

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Андрій Донець "Збруч-Агробізнес"12 (2)
2Дмитро Познанський "Збруч-Агробізнес"11
3Назар Процик "Агрон-ОТГ"9
4Барбоза да Сільва Клаудіні ФСК "Кристал"7
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →