closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 18-й тур. Майстер-клас від Алієва

Чемпіонат Київської області. 18-й тур. Майстер-клас від Алієва
Изменить размер a+ a-
3102
0

Гучна сенсація відбулася в Ставищі, де головний аутсайдер відібрав очки в одноосібного лідера. Хлопці зі Бзова почали активно і швидко повели в рахунку, реалізувавши пенальті за волейбол оборонця в своїй карній зоні. Надалі чемпіон володів ініціативою, забив особливо красивий м’яч — Миколайчук обвідним ударом над стінкою зі штрафного поцілив у кут, але пропустив два голи з одинадцятиметрових — їх спричинили зовсім необов’язкові фоли Кушніра та Бондара і навіть міг програти, якби ставищенські юніори матеріалізували в гол особливо небезпечний момент на завершальній хвилині матчу. Відтак іменитим гостям залишається лише нарікати на нефарт і на скупість Яловенка в ситуації, коли бомбардир не віддав передачу вільному від опіки Коропецькому, який знаходився в оптимальній для удару позиції.

Славнозвісний Алієв князював на "Лютіж Арені", де "Джуніорс" обіграв резервістів "Діназа" без особливих зусиль. Правда, спочатку голкіперу Рум’янцеву довелося виправити помилку захисника Скляренка, чий фол призвів до пенальті. А потім Алієв з прострілу Ситніка вивів гостей вперед і двома результативними передачами допоміг одноклубникам довести зустріч до цілком логічної перемоги. Цікаво, що один з м’ячів забив Рубльов, який після важкої травми, складної операції та тривалого реабілітаційного періоду вперше зіграв у вищій обласній лізі саме сьогодні.

"Кудрівка" прогнозовано розгромила "Беркут-Легіон" у статусі гостя, хоча й зіграла за обопільною згодою в Ірпені. Головні моменти матчу — прем’єрний гол граючого президента клубу Солодаренка та п’ять очок (два голи та три асисти) неперевершеного Грищенка — прикрасили подію. Та ще важливіше, що "Кудрівка" закріпилася на шостій ситуативній позиції, знаходячись вже в безпосередній близькості від омріяного подіуму.

"Межигір’я" виграло в Денихівці вельми важливу зустріч, пропустивши за перші півгодини два голи. Ключик-старший забив, скориставшись передачею Марійка з кутового, а самому Марійку допоміг відзначитися Гаврилюк. Однак гості, уміло використавши друготаймову гру за вітром, кардинально змінили перебіг подій і рахунок на свою користь. Юний центральний хавбек "Межигір’я" Дроздов започаткував лік забитих у чемпіонаті Київщини м’ячів завдяки зручним передачам Скидана та Савійсько, а Давидовського вивів у вирішальний прорив чудовим пасом з глибини поля Колодяжний.

Матчі "Патріота" з "Меліоратором", попри велику різницю у вищоліговому стажі, останнім часом стали вельми принциповими. Торік народна команда Баришівського району здобула дві важкі перемоги з мінімальним рахунком, але цього року в Бучі "Меліоратор" виграв уже з двом’ячевою перевагою. Тепер відносно рівним виявився перший тайм у Березані, куди поспіхом було перенесено матч із Баришівки, де наприкінці тижня трапилася велика біда на спорткомплексі "Прогрес". Але по перерві, коли до гри долучилися з лави запасних Кострома та Полуденний, уже "Патріот" диктував умови беззаперечно. Лік голам повів Купрій — він скористався прострілом Сусли. Потім схожий гол провів Кострома, а в ролі асистента виступив Полуденний. Ближче до фіналу Нестерчук, намагаючись нейтралізувати простріл усюдисущого Полуденного, зрізав м’яча в свої ворота. Гості зусиллями Джикії спромоглися на гол престижу — і тільки.

"Десна" нагнітала поблизу воріт господарів, створювала загрози, надто — після вивірених подач Руженцева від кутового прапорця, але зіпсувати прем’єру "Соколу" в рідній для нього Михайлівці-Рубежівці не змогла. Контратаки володаря Кубка Київщини виявилися змістовнішими і, найголовніше, результативними. Наприкінці першого тайму Захарченко, вирвавшись на вогневий рубіж, двічі бив по цілі впритул, але захисники та голкіпер Коростишевський стояли стіною на останній лінії. Зате Адама змусив капітулювати і їх. А ближче до закінчення зустрічі юний Захарченко заробив одинадцятиметровий і сам же матеріалізував його в гол. "Сокіл" продовжив унікальну для клубу літньо-осінню серію перемог у матчах обласного рангу.

Результати 18-го туру

ДЕНГОФФ (Денихівка) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 2:3 (А.Ключик, 21, Марійко, 30 — Дроздов, 41, 55, Давидовський, 84). Вилучення: Самойленко, 81, Рафальський, 90+1 (обидва — Денгофф).

ДІНАЗ-2 (Вишгород) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:3 (Барбунов, 62 — Алієв, 34, Рубльов, 49, Скляренко, 55). Нереалізований пенальті: Барбунов (Діназ-2, 11).

ЛЮБОМИР (Ставище) — АВАНГАРД (Бзів) — 2:2 (Рябов, 12, пн, 45, пн — Яловенко, 5, пн, Миколайчук, 33).

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:6 (Панченко, 53 — Шарило, 4, 31, Грищенко, 66, 90, Солодаренко, 79, пн, Круковець, 89).

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДЕСНА (Погреби) — 2:0 (Адама, 45, Захарченко, 74, пн).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — МЕЛІОРАТОР (Буча) — 3:1 (Купрій, 51, Кострома, 67, Нестерчук, 84, у свої ворота — Джикія, 87).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Артем Грищенко "Кудрівка"19 (1)
2Олександр Апанчук "Джуніорс"13 (1)
3Олександр Шарило "Кудрівка"9
4Павло Дацюк "Патріот"9
5Сергій Третяк "Любомир"9 (2)
6Адама Сек СФК "Сокіл"9 (2)
7Євген Воробей "Десна"8
8Владислав Коба "Беркут-Легіон"7 (1)
9Володимир Рябов "Любомир"7 (5)
10Ігор Байдалук СФК "Сокіл"7
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →