closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку!

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку!
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1027
0

Після кількарічної перерви у Михайлівку-Рубежівку повертаються футбольні баталії! У неділю, 1-го вересня, у селі відкрили реконструйований стадіон з натуральним трав'яним покриттям.

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 1Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 2

У майбутньому навколо футбольного поля з’являться бігові доріжки, буде побудоване адміністративне приміщення з роздягальнями, невеличкий футбольний майданчик (40м х 20м) зі штучним покриттям, а також будуть збільшені трибуни. Тобто, сільський стадіон перетвориться на справжній сучасний спортивний комплекс, який буде гордістю Михайлівки-Рубежівки і який зможе претендувати на проведення турнірів найвищих рівнів.

На перший матч місцевого СФК "Сокіл" на новенькому газоні підтримати команду прийшли близько 200 любителів футболу. Перед початком поєдинку з привітальним словом виступили місцевий меценат, почесний президент СФК "Сокіл" Дмитро Бірюк, сільський голова Михайлівки-Рубежівки Андрій Помазан, секретар сільської ради Катерина Паюк і голова Києво-Святошинської федерації футболу Валерій Чалий.

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 3

Матч "Сокола" проти лідера чемпіонату Києво-Святошинського району – "Софії" (Софіївська Борщагівка) виправдав найвищі очікування. Високі швидкості, цікаві комбінації, витончені передачі та ефектні удари, а також пристрасті, які неодноразово не на жарт розгорялися на полі: все це створювало атмосферу великого футбольного свята, за яким у Михайлівці-Рубежівці вже встигли скучити. Протягом перших 20-25 хвилин господарі поля виглядали краще. Саме підопічні Олега Самченка домінували, більше володіли м’ячем та частіше загрожували воротам. Хорошу нагоду мав Віталій Ємельянов. Один із старожилів "Сокола" уник положення поза грою, під кутом вискочив віч-на-віч з голкіпером, але забарився з рішенням. Коли вже напрошувалася передача на вільного партнера, який знаходився ліворуч, Ємельянов з декількох метрів пробив по воротам. Невлучно.

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 4

У середині першого тайму "соколятам" нарешті вдалося втілити свою перевагу у забитий м’яч. Костянтин Захарченко віддав передачу на Адама Сека, сенегалець першим дотиком прокинув м’яч собі на хід, а другим завдав сильного удару. Проте, вже за декілька хвилин "Софія" відігралася. Підопічні Анатолія Маткевича провели стрімку контратаку, яку точним ударом у дальній кут завершив Сошенський.

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 5

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 6

За рахунку 1:1 стало помітно, що "Сокіл" залишають сили. І це не дивно, бо днем раніше команда провела непростий матч у чемпіонаті Київщини. "Софія" почала переважати суперника у центрі поля, що дозволило гостям відвести гру подалі від власних воріт. На 35-й хвилині підопічні Анатолія Маткевича ледь не вийшли вперед, але після класного удару півзахисника команди м'яч влучив у стійку воріт "Сокола".

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 7

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 8

Другий тайм видався не менш динамічним та напруженим. "Софія" продовжувала володіти ініціативою, а "Сокіл" терпляче вичікував нагоди для контратак. Обидві команди створили по декілька моментів, зокрема гості вже друге протягом матчу перевірили на міцність каркас воріт. Але зрештою забитих голів глядачі більше не побачили – бойова нічия 1:1.

Великий футбол повернувся у Михайлівку-Рубежівку! - изображение 9

Менш ніж за два тижні, а саме 14-го вересня, у Михайлівці-Рубежівці вперше відбудеться матч чемпіонату Київської області. У цей день СФК "Сокіл" прийматиме "Десну" (Погреби), яку очолює легендарний гравець збірної України Андрій Воробей.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →