closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Львівської області. Анонс 1/4 фіналу

Кубок Львівської області. Анонс 1/4 фіналу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1110
0

У середу, 28-го серпня, відбудуться чвертьфінальні поєдинки Кубку Львівської області. Всі матчі розпочнуться о 17:00.

ФК "Самбір" – "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір)

Склад цієї кубкової пари говорить сам за себе. Дербі Самбірщини на стадіоні імені Лева Броварського. Так, господарі виступають в обласній Прем'єр-лізі, а гості перебувають на провідних позиціях у Першій лізі Львівщини, але в Кубку області про це варто забути.

До того ж, за "Кар'єр-Дністер" грає чимало футболістів, які понюхали пороху не лише в "прем'єрці", а й на професіональному рівні: Андрій Даньків, Володимир Романів, Роман Танечник, Іван Карапінка. Без сумніву, кожен намагатиметься довести свою силу і здобути путівку у півфінал, у гравців із-під бутс іскри летітимуть. Вочевидь, подивитися на таке запекле протистояння прийдуть декілька тисяч уболівальників, адже на Самбірщині обожнюють футбол.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка)

На стадіоні в Підмонастирі зустрінуться сусіди в турнірній таблиці Прем'єр-ліги Львівщини. В першому колі обласного чемпіонату "білки", які наразі треті, на власному футбольному полі обіграли підмонастирців із рахунком 4:2. Однак кубкові дуелі мають зовсім інший характер, тут усе вирішується в одній зустрічі.

На користь "феніксів" рідні стіни, тож вони можуть широко змахнути крильми і долетіти щонайменше до півфіналу Кубку. До очної дуелі обидва колективи підходять у хорошому настрої, оскільки минулої суботи впевнено здолали своїх суперників – "Юність" розгромила 5:0 "Самбір", а футболісти "Фенікса-Стефано" настріляли на виїзді 3 "сухі" м'ячі "Локомотиву" з Рави-Руської.

СКК "Демня" – "Гірник" (Новояворівськ)

Минулої суботи ці команди зустрічалися в рамках 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області. Тепер хлопцям із Новояворівська знову доведеться їхати в Демню, цього разу в рамках кубкової зустрічі. Вони мали вдосталь часу, аби зробити належні висновки з нещодавнього протистояння з демнянцями, в якому "гірники" на класі поступилися опонентам із Миколаївського району (0:3). Так, боротися з амбітною "Демнею" доволі непросто, але команда з Новояворівська славиться непоступливим характером, тож може спробувати створити кубкову сенсацію.

Матч ФК "Миколаїв" – "Карпати" (Кам'янка-Бузька) відбудеться в середу, 4-го вересня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →