closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Епіцентр" (Дунаївці) - володар Кубка Хмельницької області

"Епіцентр" (Дунаївці) - володар Кубка Хмельницької області
Изменить размер a+ a-
2257
0

26 серпня в Хмельницького на СК "Поділля" відбувся фінальний матч Кубка області з футболу. У вирішальній грі зустрілися ФК "Епіцентр" із Дунаївців та "Іскра" з Теофіполя.

Вже на 27 хвилині матчу "Епіцентру" вдалося організувати стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом головою Руслана Івашка. Дунаївчани, повівши в рахунку, не зупинилися та створили ще ряд моментів, реалізувати які не змогли. А тому на перерву пішли за мінімальної переваги в рахунку 1:0.

У другому таймі "Епіцентр" зміг закріпити свій результат ще двома голами. Спочатку, на 50 хвилині, Івашко оформив дубль. А через три хвилин Руслан асистував Андрію Беженару, який забив третій гол у ворота "Іскри". За мить Івашко знову забив, але арбітри гол не зарахували.

Вже на 90 хвилині матчу команді з Теофіполя вдалося вразити ворота суперника. Але цей гол також був незарахований. Отже, "Епіцентр" виграв 3:0 та став володарем Кубка області-2019. Кращими гравцями фіналу визнали Руслана Івашка з "Епіцентру" та Павла Середюка з "Іскри".

Читайте також: Раца, Темерівський, Пліс і Якубов поповнили "Епіцентр" (Дунаївці)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →