closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 15-й тур. Чемпіон залишився лідером

Чемпіонат Київської області. 15-й тур. Чемпіон залишився лідером
Изменить размер a+ a-
1800
0

Обидві команди, що зійшлися в Баришівці, поки що далекі від оптимальної ігрової готовності. "Патріот" омолодився, причому за рахунок місцевих футболістів, які вже давно не змагалися в обласній вищій лізі. "Асканія-Флора", схоже, свідомо не форсувала підготовку до другого кола в серпні, плануючи вийти на потрібний функціональній рівень лише восени. Либонь, саме тому сьогодні було менше власне гри, аніж непоступливої боротьби на дуже важкому полі спорткомплексу "Прогрес". Зате голи виявилися винятково красивими. Гості провели зразково-показову комбінацію за безпосередньої участі Бєлова, Кушки та Жмакіна. Господарі відповіли віртуозним ударом неперевершеного Костроми. Заслужений ветеран прийняв м’яча на груди і другим ударом майже з лінії штрафного майданчика розстріляв ціль. Виграти зустріч мав "Патріот", який наприкінці буквально затис опонента в його володіннях, але забити — попри чимало слушних нагод — так і не зумів. Особливо це стосується моменту на третій компенсованій хвилині, коли Дацюк, який провів, либонь, один з найкращих своїх матчів, змарнував вихід сам на сам з голкіпером. Але калинівці останні двадцять хвилин догравали в чисельній меншості. Знову підвів "Асканію-Флору" Бєлов, який спочатку вдався до непотрібних балачок на полі, а потім ударив ліктем Крамаренка в карній зоні, змусивши новачка Тимофеєва продемонструвати дива воротарської реакції в очній дуелі з пенальтистом "Патріота".

Матчі "Десни" та "Межигір’я", зазвичай принципові та безкомпромісні бувають емоційними понад міру. Сьогоднішній, на жаль, винятком не став. До перерви домінували гості, насамперед — завдяки правильно вибраній та чітко матеріалізованій тактиці, але з кількох моментів вони забили лише раз. Колодяжний, опинившись в потрібному місці після технічного огріху захисника, одним дотиком спрямував м’яча в нижній кут. По перерві "Десна" притисла новопетрівців, як наслідок — почастішали аути та штрафні і після одного з них Фурсенко зрівняв рахунок.

Оновлена денихівська команда піднесла черговий сюрприз, обігравши на виїзді честолюбних бучанців. Екс-професіонал Коверник уміло виконав роль асистента, а Васильченко в другому поєдинку підряд обернув на гол одинадцятиметровий. Яскраву перестрілку на новій столичній арені між "Беркутом-Легіоном" і "Любомиром" увінчали віртуозним виконанням штрафних інші колишні професіонали — Мозговий та Третяк. Останній взагалі награв на хет-трик, до того ж насправді рідкісний, бо всі голи Третяка відбулися в стандартних ситуаціях. Приірпінське дербі на стадіоні "Чемпіон" очікувано виграла "Кудрівка" Романа Солодаренка. Господарі були бездоганними в перші півгодини матчу, а по перерві вони грали, тримаючи в пам’яті ситуативний результат. Зробили потрібну різницю колишні зірки Чернігівщини футбольної: Грищенко подбав про хет-трик, Шарило напрацював на дубль, а Валько виступив асистентом у переможній результативній акції.

Результати 15-го туру

КУДРІВКА (Ірпінь) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 3:2 (Грищенко, 10, 56, Шарило, 25 — Д.Ситнік, 37, Рожок, 73).

ДЕСНА (Погреби) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 1:1 (Фурсенко, 61 — Колодяжний, 28).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 1:1 (Кострома, 81 — Жмакін, 55). Нереалізований пенальті: Купрій (Патріот, 69).

МЕЛІОРАТОР (Буча) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 1:3 (Джикія, 30 — Шевченко, 38, Васильченко, 56, пн, Сластунов, 90+2). Вилучення: Нестерчук (Меліоратор, 84).

ДІНАЗ-2 (Вишгород) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка)

Матч відбудеться 4 вересня, середа.

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — ЛЮБОМИР (Ставище) — 3:3 (Трасковський, 2, Давиденко, 21, пн, Мозговий, 37 — Третяк, 33, пн, 45+3, пн, 85).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГолы (Пен.)
1Олександр Апанчук "Джуніорс"13 (1)
2Артем Грищенко "Кудрівка"9
3Владислав Коба "Беркут-Легіон"7 (1)
4Євген Воробей "Десна"7
5Сергій Третяк "Любомир"7 (2)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →