closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 16-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 16-го туру
Изменить размер a+ a-
1302
0

У суботу, 24-го серпня, відбудуться матчі шістнадцятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Центральний поєдинок звітного туру. На стадіоні в Нижній Білці чинний чемпіон Львівської області прийматиме не менш амбітний "Самбір". Без сумніву, обидві команди боротимуться лише за перемогу. "Білки" розлючені прикрою поразкою 0:3 у принциповому матчі за 6 очок із "Миколаєвом", тож у рідних стінах повинні рвати і метати. В боротьбі за золоті медалі "Юності" в жодному разі не можна втрачати залікові бали. Тож самбірцям доведеться несолодко.

Щоправда, цього сезону самбірський колектив уже довів, що є доволі міцним горішком. "Хвостатим" потрібно добряче попітніти, щоби його розкусити. Нагадаємо: в першому колі чемпіонату ці суперники продемонстрували вперту непоступливість і розписали "суху" мирову.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

СКК "Демня" – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Іще одна зустріч, яка може претендувати на статус центральної. Колектив із Новояворівська гостюватиме в одного з претендентів на чемпіонство. Зрозуміло, що такий візит непростий для "гірників". Проте це зовсім не означає, що Демню вже можна вітати з перемогою. Новояворівська команда має справжній бійцівський характер, тому може попсувати нерви будь-якому супернику.

До того ж, футболісти "Гірника" прагнуть продовжити свою 7-матчеву (з урахуванням поєдинку 1/8 фіналу Кубка Львівщини) безпрограшну серію і не випасти з першої п'ятірки. Так, у першій половині чемпіонату в протистоянні цієї пари демнянці здобули мінімальну перемогу (2:1), що лише підтверджує футбольну кусючість підопічних Дмитра Кондри.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

МФК "Галичина" (Дрогобич) – ФК "Миколаїв". Юнаки зіграють 23-го серпня, о 16:00. Дорослі – 24-го серпня о 16:00.

Миколаївці приїдуть у Дрогобич у статусі лідера Прем'єр-ліги Львівщини. Звісно, тепер вони в кожному матчі битимуться за повноцінні 3 очки, аби здобути омріяні золоті медалі. Попри те, що футболісти "Миколаєва" завітають у гості до команди з другої половини турнірної таблиці, розслаблятися їм зовсім не варто. Адже дрогобичани, натхнені гучною підтримкою власних уболівальників, можуть попити крові супернику. Тим паче, "галичани" хочуть відімстити миколаївцям за розгром із рахунком 5:0 у першому колі.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 11:00. Дорослі: 18:00.

Перша зустріч між цими командами в цьогорічному обласному чемпіонаті завершилася без голів. Вочевидь, тепер кожен із цієї пари спробує розписатися у воротах суперника. До очної дуелі і Рава-Руська, і Підмонастир підійдуть у хорошому настрої, адже в попередньому турі вони записали до свого активу перемоги. "Залізничники" прагнуть потішити власних уболівальників перемогою і покращити своє турнірне становище, а "феніксам" потрібно вигравати, аби закріпитися на четвертій сходинці турнірки. Без бою не здасться ніхто.

"Юність" (Гійче) – "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Дуель наразі головних невдах Прем'єр-ліги Львівщини. Гійченці не знають смаку перемог у 4-ох поєдинках поспіль. В "енергетиків" ситуація ще плачевніша... Найближчої суботи кожен із них матиме шанс виправити цю прикру тенденцію. В першому колі вони влаштували справжню зарубу, в якій трімфувала "Юність" (3:2).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →