closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 14-й тур. Лідер вперше програв вдома

Чемпіонат Київської області. 14-й тур. Лідер вперше програв вдома
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2348
0

"Авангард" у Погребах обіграв опонента з низки найпринциповіших і за грою, і за результатом, але в особливо складній боротьбі. Чемпіон остаточно дотиснув "Десну" лише в останній чверті години, коли майстерно зіграв новачок Яловенко. Він заробив і реалізував одинадцятиметровий самотужки, а потім уміло скористався передачею Шваба. Красивий гол віртуозним ударом з розвороту провів Панфілов. А господарі потішили публіку специфічним для Погребів прийомом: м’яч, сильно вкинутий з ауту, виявився заважким для молодого стража воріт "Авангарда" Кіреєва — і центрбек Петрусенко вперше в історії забив свій другий м’яч упродовж одного календарного сезону.

Яскравий парад серпневих новачків продовжила команда з новою назвою. Тренер Собкович дозаявив у літній перерві 16 (!) футболістів і СК "Денгофф" позбиткувався над ослабленим кадрово "Беркутом-Легіоном". Хет-трик у денихівців, уже в історичній прем’єрі на Київщині, здійснив екс-професіонал Коверник, який народився в Переяславі-Хмельницькому. Натомість м’яч престижу для гостей забив інший знаний в професійному світі футболіст з досвідом виступів у континентальних турнірах — Мозговий.

"Меліоратор" з відомих і не вельми приємних причин переїхав з "Ювілейного" на Центральний стадіон Гостомеля. Там симпатична команда Дубаса з неприхованими претензіями на лідерство повела лік голам уже в дебюті, коли зразково-показову комбінацію провела бучанська молодь. Парубець блискавично зіграв на Джикію, той елегантно переадресував шкіряного Маснику, а вже останній сильним парашутом поцілив у самісіньку дев’ятку. Номінальні господарі могли подвоїти результат у середині другого тайму, але Джикія, який не забиває з минулого року, програв очну дуель пенальтиста досвідченому Негелю. А ще за кілька хвилин князь стрільців обласного чемпіонату-2018 Долженко, який перейшов до "Межигір’я" на засадах оренди з "Діназа-2", зрівняв рахунок. Але й на цьому прикрощі для "Меліоратора" не скінчилися. Бо здібний Парубець, який ледь не весь другий тайм апелював до арбітра, таки "випросив" другу жовту вже в компенсований ігровий час і тепер пропустить наступний матч.

"Асканія-Флора" безапеляційно програла "Соколу" і втратила статус лідера. Калинівці, схоже, ще не спіймали не стільки ігрового, скільки робочого ритму. Вони обважніли після літньої перерви, були відчутно повільними і навіть апатичними в окремих епізодах. Спочатку господарям поталанило, бо прудконогий Адама запустив м’яча з позначки по горобцях. Але надалі той же Адама в товаристві швидких та винахідливих Байдалука, Валаги та Сороки пошматували тактичні порядки "Асканії-Флори" і заслужено довели матч до перемоги. Доводиться констатувати, що "Сокіл" підходить до кубкового фіналу в чудовій спортивній формі.

"Джуніорс" доволі легко переграв у гостях оновлений і омолоджений "Патріот", увінчавши тренерську прем’єру Маринчука трьома голами. Причому Алієв і Скрипник забили вперше в сезоні, а голкіпер гостей Рум’янцев навіть виступив у ролі результативного асистента. Насправді цікавий — динамічний та видовищний — поєдинок юніорських команд у Ставищі цілком заслужено виграв оновлений Іллічовим "Любомир", а бомбардир Рябов забив уже п’ятий м’яч у сезоні.

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2019. 14 ТУР. 17 серпня, субота

ДЕСНА (Погреби) — АВАНГАРД (Бзів) — 2:4 (Петрусенко, 34, В’яч.Руженцев, 67, пн — Шваб, 14, Панфілов, 50, Яловенко, 76, пн, 82).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 0:3 (Скрипник, 27, Алієв, 32, Д.Ситнік, 90+3). Вилучення: Гришин (Патріот, 73).

МЕЛІОРАТОР (Буча) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 1:1 (Масник, 3 — Долженко, 77). Нереалізований пенальті: Джикія (Меліоратор, 70). Вилучення: Парубець (Меліоратор, 90+3).

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:3 (Гаркуша, 25 — Байдалук, 37, 79, Адама, 73). Нереалізований пенальті: Адама (Сокіл, 15).

ДЕНГОФФ (Денихівка) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 6:1 (Васильченко, 14, пн, Поліщук, 32, 84, Коверник, 72, 73, 82 — Мозговий, 57).ї

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →