closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 15-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 15-го туру
Изменить размер a+ a-
866
0

У неділю, 18-го серпня, відбудуться матчі п'ятнадцятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини, повідомляє сайт Федерації футболу Львівської області.

ФК "Миколаїв" – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Юнаки: 16:00. Дорослі: 18:00.

Центральний поєдинок не лише звітного туру, а й, можливо, цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області загалом. В очній дуелі на стадіоні "Міський" у Миколаєві зійдуться місцева однойменна команда і наразі чинний лідер обласних футбольних змагань, минулорічний чемпіон Львівщини з Верхньої та Нижньої Білок. У турнірній таблиці їх відділяє лише один заліковий пункт. Можна не сумніватися, що їхнє недільне протистояння буде запеклим. У боротьбі за перемогу, яка в цьому матчі на вагу золота, команди не жалітимуть ні себе, ні суперника.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Завдяки переможному результату "білки" зміцнять своє лідерство, а миколаївці вперше в сезоні зможуть одноосібно очолити чемпіонську гонитву. Мотивація в обох колектив у цій зустрічі зашкалює. Господарям мають домогти рідні стіни і нестримне бажання відігратися за поразку від "хвостатих" у першому колі, коли миколаївці в меншості поступилися 1:2. Але, вочевидь, і "Юність" на виїзді підтримуватимуть рідні вболівальники, тож можна очікувати чергового рекорду відвідуваності в цьогорічному чемпіонаті обласної Прем'єр-ліги (нагадаємо, що зараз він становить 2300 глядачів на поєдинку ФК "Миколаїв" – СКК "Демня").

У складі обох команд є достатньо досвідчених гравців, котрі понюхали пороху на професіональному рівні. "Миколаїв" зараз є справжньою машиною для забивання голів – ще б пак: на рахунку підопічних Віталія Пономарьова вже 46 забитих м'ячів у 12-ти іграх, тобто їхня середня результативність становить майже 4 голи за гру! Не дивно, адже попереду в "містян" грають одразу три потужні форварди – Назар Сенишин, Назар Цюпка та Ігор Балух, котрий наразі одноосібно очолює гонитву бомбардирів.

Доволі міцна атакувальна лінія і в "Юності" з Олегом Шептицьким, котрий уміє вибрати хорошу позицію на футбольному полі і гостро грає головою, та Костянтином Деревльовим, який уже відновився від травми. Минулого туру Костянтин продемонстрував, що зголоднів за голами, забивши єдиний переможний м'яч у ворота дрогобицької "Галичини". Градус цього протистояння настільки високий, що бажанням розписатися у воротах суперника палають навіть голкіпери.

ФК "Самбір" – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Минулими вихідними гійченці зазнали нищівної поразки від надамбітного "Миколаєва" (2:7). Як відомо, поранений звір удвічі страшніший, тож "Юність" точно не відбуватиме номер у виїзному поєдинку з "Самбором". Так, під час літньої паузи в обласному чемпіонаті колектив із Гійче залишили футболісти основи, натомість прийшло чимало новачків, яким потрібен час для адаптації.

Читайте також: Оновлений рейтинг найрезультативніших гравців чемпіонату Львівщини: Балух попереду у двох категоріях

В першому колі самбірські хлопці добряче побили "ковбоїв" із Гійчого на їхній території (1:5). Вочевидь, у Гійчому не забули цю болючу поразку, і тепер підопічні Андрія Шостака спробують обламати гострі роги непоступливого самбірського оленя, який мчить до вершин турнірної таблиці.

"Гірник" (Новояворівськ) – МФК "Галичина" (Дрогобич). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Колектив із Новояворівська сповна виправдовує свою назву. Справді, "гірники" тяжко і самовіддано працюють, не цураючись чорнової роботи, і мають за це винагороду. Так, у попередніх зустрічах вони здобули 5 перемог поспіль із загальним рахунком 14:5, завдяки чому вклинилися в боротьбу за 4-ту сходинку турнірної таблиці.

Не втратила новояворівська команда в грі і після того, як її залишив один із провідних виконавців Артур Яната, котрий перейшов на професіональний рівень у "Зноймо" з 3-ої футбольної ліги Чехії. Непогано вписалися в ігрову модель "Гірника" новачки, зокрема нападник Юрій Черепущак, котрий минулого туру забив борщовицьким "соколам".

Але футболісти з Дрогобича, де діє найстаріша солеварня в Україні, спробують насолити своєму найближчому супернику. В попередньому турі дрогобиччани в дуелі з чинним лідером чемпіонату "Юністю" з Верхньої/Нижньої Білки продемонстрували, що можуть зіпсувати життя будь-якій команді. Нагадаємо, в першому колі "Гірник" і "Галичина" розійшлися "сухою" мировою.

ФК "Львів/Сокіл" (Борщовичі) – СКК "Демня". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Історія з реконструкцією стадіону в Борщовичах перетворилася вже на епопею. Перед стартом сезону прогнозувалося, що вже в другому колі "соколи" зможуть грати в рідному населеному пункті, але процес затягнувся на невизначений термін, тож надалі домашні зустрічі борщовицька команда проводитиме в Новому Яричеві Кам'янко-Бузького району. Чи стане нове місце дії фартовим для номінальних господарів? Це дізнаємося вже найближчої неділі.

Дебютна гра в Новому Яричеві точно буде непростою для "крилатих", адже вони прийматимуть представника трійки лідерів спортивно-культурний клуб "Демня". В першому колі демнянці познущалися над опонентами із ФК "Львів/Сокіл", настрілявши їм 8 "сухих" м'ячів. Зрозуміло, що це дуже неприємний спогад для молодого колективу з Борщович, який намагатиметься показати гідну гру в зустрічі з доволі серйозним суперником.

"Енергетик-Рочин" (Добротвір) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

"Фенікси" полетять у гості до аутсайдера обласної Прем'єр-ліги. Але сказати, що для них це буде легка прогулянка, не можна. Минулого туру "енергетики" підтвердили, що не є хлопчиками для биття, гідно зігравши на виїзді проти львівської "Погоні". В Підмонастирі дружний, збалансований колектив, який докладає максимальних зусиль, аби не віддати 4-ту позицію в турнірній таблиці найближчим переслідувачам, які впритул до них наблизилися. В першому колі матч між цими суперниками закінчився перемогою підмонастирців із рахунком 3:1.

ЛСК "Погонь" – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Футболісти львівського спортового клубу "Погонь" прийматимуть на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові команду з хвоста турнірної таблиці. Вже у 3-ох матчах поспіль (з урахуванням поєдинку 1/8 фіналу Кубку Львівської області проти "Карпат" із Кам'янки-Бузької) хлопці з Рави-Руської не знають смаку перемог. Вочевидь, вони спробують виправити цю прикру статистику в зустрічі з львів'янами. Передбачити підсумковий результат цього протистояння непросто. Нагадаємо, в першому колі "залізничники" здолали підопічних Віталія Лобасюка з рахунком 2:1, тому господарі намагатимуться взяти реванш за ту поразку.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →