closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ігор Балух: "Мені імпонує гра Ібрагімовича"

Ігор Балух: "Мені імпонує гра Ібрагімовича"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
662
0

У поєдинку минулого туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини нападник ФК "Миколаїв" Ігор Балух тричі розписався на виїзді у воротах "Юності" (Гійче), вирвавшись в одноосібні лідери гонитви бомбардирів.

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з цим талановитим форвардом.

– Ігорю, як і минулого сезону, наразі "Миколаїв" – найбільш забивна команда Прем'єр-ліги Львівської області: 46 голів у 12-ти поєдинках. Зізнавайся, головний тренер миколаївців Віталій Пономарьов винайшов якийсь чудодійний еліксир сили і тепер дає скуштувати його своїм підопічним перед кожною грою?

– Та ні, жодного еліксиру (посміхається – ред.). Запорука нашої високої результативності в підборі гравців. Ми граємо в три нападники – я, Назар Цюпка та Назар Сенишин в атакувальній лінії. Тренуємося тричі на тиждень по півтори години. Вівторок у нас день фізичних навантажень, а в середу та п'ятницю зосереджуємося здебільшого на роботі з м'ячем. Не варто забувати, що ми працюємо під керівництвом досвідченого тренера Віталія Пономарьова, котрий знає, як налагодити гру в атаці.

Читайте також: Оновлений рейтинг найрезультативніших гравців чемпіонату Львівщини: Балух попереду у двох категоріях

– Наразі Ти одноосібний лідер гонитви бомбардирів чемпіонату обласної Прем'єр-ліги. На твоєму рахунку вже 15 забитих м'ячів, із них 2 хет-трики і 3 дублі. Вочевидь, хочеш повторити своє досягнення сезону 2017-го року і знову стати найкращим голеадором найвищого футбольного дивізіону Львівщини?

– Для зміцнення впевненості в собі нападнику важливо регулярно забивати. Щороку перед нами стоять лише найвищі завдання. Для мене насамперед важливо, аби "Миколаїв" виборов золоті медалі і завоював кубок Львівщини, адже у двох попередніх кубкових фіналах перемога в останню мить вислизала з-під наших ніг. А приємним бонусом до цього було б те, що мені вдалося би стати найкращим бомбардиром.

– Чому Ти обрав для себе футбол? Завжди грав на позиції нападника?

– Цей вид спорту обожнюю ще з дитинства. Хлопці, з якими ми бігали у футбол у дворі, завели мене на стадіон "Україна", де займалися вихованці львівських "Карпат". Таким чином із 8-ми років я розпочав займатися у "карпатівській" футбольній школі. Захищав кольори ФК "Куликів", у складі якого ставав чемпіоном Львівської області, виступав у Першій лізі за ФК "Львів" та за стрийську "Скалу" у Другій лізі України. За миколаївську команду я виступаю вже впродовж 5-ти років. Завжди хотів грати попереду, мені це до вподоби. Водночас пробував себе в ролі півзахисника.

– Особисто для Тебе хто є футбольним кумиром?

– На обласному рівні це Олег Шептицький, якого я добре знаю і з яким грав в одній команді. Він мені дуже імпонує як нападник, зокрема його вміння вибрати позицію на футбольному полі. З професійних футболістів подобається гра Златана Ібрагімовича. Він високий і доволі атлетичний. Я завжди захоплювався його голами, ігровою технікою.

– Які маєш захоплення, окрім футболу?

– Люблю відпочивати на природі з дружиною Оксаною і донечкою Анею, в колі друзів. Полюбляю виїжджати на відпочинок у парки або в Карпати.

– Вже найближчої неділі, 18-го серпня, ФК "Миколаїв" у рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини прийматиме в рідних стінах чинного лідера – "Юність" із Верхньої та Нижньої Білок. Зараз ці амбітні команди розділяє лише один заліковий бал, тож це потенційно чемпіонський матч. Як налаштовуєтеся на поєдинок із "білками"?

– Тренуємося у звичному режимі, як і перед кожною грою. Так, це гра за 6 очок, можливо, і за чемпіонство. Переможець цієї дуелі наблизиться до золотих медалей. Шанси рівні в обох колективів. Завдяки нестримному бажанню можна здолати будь-якого суперника.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →