closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Костянтин Жалдаков: "Задача "Будівельника" - виграти чемпіонат Луганської області"

Костянтин Жалдаков: "Задача "Будівельника" - виграти чемпіонат Луганської області"
Изменить размер a+ a-
756
0

Більшості людей бракує впевненості. Переконання їхні легко похитнути і посіяти в них сумніви. Важко уявити ефективного лідера без твердих переконань та впевненості. Президент футбольного клубу "Будівельник" Костянтин Жалдаков в силах своєї команди впевнений на 100%. Адже дебютний сезон на чемпіонаті Луганської області для "Будівельника" проходить достатньо вдало. На рахунку лише один програш, а в турнірній таблиці на даному етапі зайняте друге місце. Також систематичною є підготовка й до участі в Кубку України серед аматорів, звичними стали товариські зустрічі з командами Київської області. Тому, оцінюючи власний потенціал, Костянтин Жалдаков ставить перед командою головну задачу – заволодіти чемпіонством Луганської області.

"У цьому році "Будівельник" стартував на чемпіонаті Луганської області, а також спробує свої сили й на аматорському рівні України. Тому задача на чемпіонаті – стати чемпіоном, на аматорському Кубку України залишитися на полі якомога довше.

У нашому складі футболісти з досить серйозною підготовкою за плечима, тому взаєморозуміння на полі є і буде надалі. Після відкриття транферного вікна, до "Будівельника" додалося ще кілька нових гравців, які підсилили команду. Це, у свою чергу, і підвищує рівень обласного чемпіонату загалом. Також у глядачів тепер є можливість більше спостерігати за цікавим футболом. В Лисичанську стало більше матчів та й інтригуючих ігор додалося. Чого вартий сам матч зі "Скіфом", де напруженість трималася до останньої секунди. І хоча нам здавалося, що "Будівельник" міг перемогти, але забити, як виявилося, вирішальний гол вдалося "Скіфу". В футболі є таке поняття – якщо не забиваєш ти, забивають тобі. Цього разу забили саме нам. Це перша поразка "Будівельника", після якої будуть певні висновки. Рухаємося далі! Ми підтримуємо свою команду при будь-яких обставинах. На кожному матчі є група підтримки, яка надихає та збадьорює гравців на полі, за що їм також окрема вдячність", - говорить президент команди "Будівельник" (м. Лисичанськ) Костянтин Жалдаков.

Наступний матч для лисичанської команди буде на домашньому полі. Зіграють футболісти "Будівельника" проти "Біловодська". А бути чи не бути чемпіонству "Будівельника" - побачимо на фінальних етапах чемпіонату.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →