closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Харківської області. 12-й тур. Огляд матчів

Чемпіонат Харківської області. 12-й тур. Огляд матчів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1050
0

Харків. Стадіон "Динамо". 150 глядачів
"Арена" - "Універ-Динамо" ХНУВС 1:9
Голи: Левченко 43 - Черченко 14, Гнилицький 18, Зайчук 19, Лавренов 37, Логінов 49, Черченко 62, Черченко 68, Сивоконь 74, Черченко 85
"Арена": Архипчук, О.Ольховський, Бистрицький, Васильченко (Москалець 76), Євстратенко (Семиволос 61), Кондратович, Буташов (Кондрашенко 18), Левченко (Голик 88), Ворохобін (Сальніков 82), Вановський (Бакуменко 27), Жук (Поліщук 61)
"Універ-Динамо" ХНУВС: Швайченко (Середнюк 82), Бондаренко, Луценко, Лавренов, Гнилицький (Азізов 65), Омеляненко (Логінов 45), Кучірка (Новиков 65), Єлоєв (Пуляєв 76), Зайчук (Полянський 78), Черченко, В.Ольховський (Сивоконь 59)
Тренер: Сергій Сизихін
Попередження: Омеляненко 34, Новиков 84

Знову при визначенні основного складу на гру тренерському штабу умовних господарів поля довелося "ломити голову". Не змогли допомогти своїм партнерам у цій грі Чапланов та Шинкарьов, без яких вже важко уявити себе малюнок гри "Арени". Та й з ними мабуть у аренівців шансів на прийнятний результат було не багато - у біло-синіх виходило все! Працювали на повну фланги, де Єлоєв із Зайчуком, завдяки більшому досвіду та майстерності, повністю перегравали своїх опонентів та "вантажили" напад зручними і точними передачами. Кілька разів у матчі, зокрема на 14, 19, 37, 49 та 85 хвилинах такі командні дії принесли результат: Черченко двічі, Ольховський, Зайчук та Лавренов майстерно завершували старання партнерів. Ще двічі Черченко а також Гнилицький і Сивоконь залишали свій автограф у воротах після комбінаційних та індивідуальних дій. Відмітимо гру форварда гостей Черченка. Сім із дев’яти! голів "Універ-Динамо" відбулися за безпосередньої участі Олександра. Наприкінці першого тайму використали свій шанс і гравці "Арени". Позиційною помилкою захисників результативно скористався Левченко. Все ж, не дивлячись на підсумковий рахунок зустрічі, гравці "Арени" справили приємне враження бійцівським характером та намаганням грати в комбінаційний футбол! Так, сьогодні десь не пощастило, десь далася взнаки "прірва" у досвіді і майстерності гравців суперників, але будуть наступні матчі і, маємо надію, буде позитивний результат – хлопці на це заслуговують!

Читайте також: Сергій Бортник: "Майбутнє українського футболу залежить від небайдужих до цього виду спорту людей"

Вовчанськ. Стадіон "Рубін". 300 глядачів
"Вовчанськ" - "Лозова-Панютине" 0:0
"Вовчанськ": Москаленко, С.Мизюк, Новіков, Радченко (О.Мизюк 70), Лебединський, Волга (Костюк 67), Паскаль Нуемб Бата (Коваленко 58), Соломаха (Суханінський 67), Тарасенко (Чепіга 80), Рудь, Іванов (Мряченко 63)
Тренер: Андрій Березовчук
"Лозова-Панютине": Мурга, Кривошеєв, Солодовник, Олійник, Шатрава, Шеншин, Кравченко, Галушка, Р.Боровик, Карпенко (Меркулов 83), Какадій (С.Боровик 80)
Попередження: Новіков 88 - Галушка 46, Олійник 56, Р.Боровик 65, Какадій 77, Галушка 90, Мурга 90
Вилучення: Галушка 90

Центральний матч туру завершився з не прогнозованим, але з логічним результатом. Річ у тім, що ФК "Вовчанськ" розпочав (і вдало розпочав) грати у аматорській лізі України. Маючи під рукою два практично рівноцінні склади, головний тренер вовків А. Березовчук може варіювати гравцями в залежності від складності матчу. Чи вгадав тренер з гравцями на гру з претендентом на медалі? Мабуть так. Перевага, якою володіли господарі на протязі всього матчу, на жаль для них так і не втілилася у забиті м’ячі. Радченко, Іванов, Коваленко, Суханинський. Авторів небезпеки біля воріт ФК "Лозова-Панютине" можна перелічувати і надалі. Та гості вистояли і показали, що грають не гірше за колективи ААФУ, яким в свою чергу відбирати очки у вовків поки проблематично.

Первомайський. Стадіон "Хімік". 300 глядачів
"Квадро" - "Зміїв" 1:4
Голи: Воловик 85 - Лещенко 6, Лещенко 23 (пен.), Калмиков 41, Лещенко 75
"Квадро": Гребенюк (Жилін 46), Айобамі Еммануель, Кудін (Ткаченко 46), Острік, Уче Іннокент, Гранкін, Іщенко, Ісмаїлов, Гуренко (Пісоцький 70), Воловик, Коваленко
Тренер: Олександр Почтар
"Зміїв": Рогожніков, Шеховцов, Калмиков, Чеховський (Якименко 53), Буличев (Забурдайло 77), Давиденко, Чаплик, Соломаха (Бідненко 74), Солодкий, Лещенко, Давискиба
Попередження: Пісоцький 89

Є така властивість у молодих гравців – нестабільність. В одній грі вони можуть "розірвати на шматки" суперника, а в іншій провалити все що можна! Господарі зіграли по сценарію другого варіанту. Перший м’яч гості забили після подачі кутового. Лещенко краще за оборонців зорієнтувався у карному майданчику і п’ятою ударом повз воротаря відкрив рахунок у зустрічі, 0-1. На 23 хвилині на ліній карного майданчику захисник господарів порушив правила проти форварда гостей. Визнаний пенальтіст ФК "Зміїв" Лещенко не схибив і цього разу, 0-2. Наприкінці першого тайму завдяки індивідуальній майстерності Калмикова рахунок став 0-3 на користь гостей. За 15 хвилин до закінчення зустрічі Лещенко довів свій бомбардирський доробок у матчі до трьох м’ячів, результативно завершивши атаку лівим флангом, 0-4. На все, що спромоглися господарі, так це єдиний гол престижу. Кіпер "Зміїва" впорався з небезпечним пострілом Коваленка, та на добиванні не зміг зашкодити Воловику скоротити різницю у рахунку, 1-4.

Золочів. Стадіон "Колос". 200 глядачів
"Первомайський" - "Маяк" 1:0
Гол: Андріанов 36 (пен.)
"Первомайський": Путренко, Кириченко (Корсун 90), Махлоєв, Фатій (Гречихін 60), Хрипунов, Басов (Бондар 71), Кузнецов, Ковальов (Фрусович 81), Чуніховський (Лисенко 46), Тарануха, Андріанов (Гармидов 90)
"Маяк": Шварц, Голуб, Чепур, Василенко (Комісаров 62), Марченко (Резнік 55), Бурда (Банніков 55), Серпухов, Шевцов, Маслов, Коробкін, Мальований (Чарковський 71)
Попередження: Кириченко 42, Лисенко 57, Путренко 90 - Бурда 34, Мальований 40, Чепур 41, Шевцов 84, Серпухов 87

Гра між ФК "Первомайський" та ФК "Маяк" очікувалася місцевими прихильниками футболу з великим нетерпінням. Коли ще в них буде змога побачити в одній грі таку кількість відомих футболістів, які виступають у складах обох команд. Додаткове налаштування для гравців на такі матчі не потрібно! Ціль одна – перемога! Навіть поле, яке після зливи мало нагадувало футбольне, не змогло перешкодити гравцям обох команд показати всі свої бійцівські якості. Рівні суперники, рівна гра, рівна кількість гольових моментів – але переможець один, той, кому більше пощастить. Фортуна "вибрала" господарів. У грі було призначено два одинадцятиметрових штрафних удари, обидва за гру рукою захисників у карному майданчику, реалізовано лише один. На 36 хвилині Андріанов майстерно розвів по різних кутах м’яч та воротаря "Маяка" Шварца. У свою відповідь за дванадцять хвилин до закінчення матчу Коробкін не зміг принести своїм партнерам логічну нічию. Путренко хоч і вгадав напрямок польоту м’яча, та все ж не дотягнувся до нього. На допомогу господарям прийшла стійка

Золочів. Стадіон "Колос". 100 глядачів
"Солідарність" - "Енергетик" 0:6
Голи: Шафоростов 16, Кононихін 33, Бондаренко 63, Дойчев 68, Христинюк 76, Барсуков 78
"Солідарність": Слободян (Цилюрик 77), Одартей, Сільченко (Сірий 55), Книгін, Коломієць (Скубак 61), Томпсон, Набока, Акобія, Хандога, Носков, Семенов
"Енергетик": Давиденко (Охотович 38), Пець, Родітєлєв (Алексєєв 64), Іванченко, Шафоростов (Христинюк 71), Безсалов (Барсуков 64), Ярошенко, Воробйов, Кононихін, Бондаренко, Клапчук (Дойчев 53)

Останні матчі в першості для "Солідарності" не принесли позитивного результату, але нарешті ми дочекалися від золочівської команди головного – можливості на рівних змагатися з лідерами першості області! ФК "Вовчанськ", ФК "Універ-Динамо" та ФК "Лозова-Панютине" лише у других таймах зуміли зламати жорсткий супротив футболістів "Солідарності". На жаль, в цій грі ми не побачили "Солідарність" останніх турів. Не зміг через дискваліфікацію керувати діями підлеглих з тренерського містку керманич колективу А. Чуяс, це, а також відсутність за різними обставинами кількох провідних гравців, і стало причиною мало якісної гри у виконанні господарів. Ще однією причиною, але вже об’єктивною, стала потужна гра у виконанні гравців "Енергетика". Мотором команди виступили два Романи – Бондаренко та Шафоростов. Хлопці вміло вели гру та результативно допомагали своїм партнерам організовувати атаки. Розпочав "голепад" "Енергетика" Шафоростов, вдало підключившись до нападу при виконанні стандарту. Ще один захисник, Кононихін, подвоює перевагу гостей на 33 хвилині. Ну а після відмінного за точністю пострілу з 30 метрів Бондаренка на 63 хвилині господарі супротиву вже не надавали. Підсумкові 0-6 з точністю відобразили всі перипетії суперництва на полі.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)Матчі
1Олександр Черченко "Універ-Динамо" ХНУВС1011
2Даніїл Соломаха "Вовчанськ"610
3Віктор Дем'янко "Універ-Динамо" ХНУВС58
4Іван Мряченко "Вовчанськ"510
5Максим Лещенко "Зміїв"5 (1)10
6Владислав Давискиба "Зміїв" / "Арена"512
7Роман Шафоростов "Енергетик"512
8Олександр Андріанов "Первомайський"5 (1)12
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →