closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Київської області. 1/2 фіналу. Очікувано, хоча й з нюансами

Кубок Київської області. 1/2 фіналу. Очікувано, хоча й з нюансами
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1449
0

Сьогодні визначилися фіналісти Кубка Київської області 2019 року. Макарівська казка скінчилася на "Соколі". Парадокс, але саме господарі більшою мірою контролювали перебіг подій, вони частіше володіли м’ячем і потужніше наступали. Та забивали — гості. До того ж — після грубих помилок "Юніора". Спочатку воротар першолігової команди невиправдано завовтузився з м’ячем і прудконогий Адама, обікравши його, повів лік голам на Центральному стадіоні імені Бруквенка. Щось подібне трапилося і на початку другого тайму, коли Олександру Захарченку відпасували м’яча в недодачу. Адама встиг до нього першим, а Костянтин Захарченко, вирвавшись з опіки на мить, буквально влетів у сітку зі шкіряним. Адама Секу, який справляє враження неабиякою результативністю в серпні, став істинним героєм зустрічі у Макарові. Він оформив стрілецький дубль і взяв безпосередню участь в інших результативних акціях аматорів з Михайлівки-Рубежівки.

Зустріч у Лютежі була відносно рівною за силами суперників, але значно гостріше зіграло "Межигір’я". Принаймні тричі хлопці з Нових Петрівців були насправді близькими до взяття чужих воріт. Але захищав їх неперевершений Товт! У середині другого тайму Гончарук зручно подав кутовий, Моршна завдав удару головою впритул — Товт! А ближче до фінального свистка той же Гончарук вивів на вогневий рубіж Білошицького. Хавбек "Межигір’я" розстрілював ціль двічі з меж карного майданчика, повторно — метрів з дев’яти, але — знову Товт!

Долю матчу вирішив чи не єдиний насправді небезпечний удар "Авангарда" в площину воріт. Кондратюк подав кутовий, оборонці розгубилися в частоколі своїх і чужих ніг, а Бондар, опинившись в потрібний час у потрібному місці, доправив м’яча в сітку вже безпосередньо з воротарських володінь.

"Авангард" уже втретє переграв "Межигір’я" в напівфіналі і знову виступить в останньому матчі кубкового сезону. А "Сокіл" став фіналістом обласного кубкового турніру вдруге — три роки тому саме він був тріумфатором.

КУБОК КИЇВЩИНИ-2019. ПІВФІНАЛ. 10 серпня, субота

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — АВАНГАРД (Бзів) — 0:1 (Бондар, 63).

Негель, Дроздов (Білошицький, 72), Гончарук, Овчинніков, Юзефович, Скидан, Піскун, Казмірук, Возний, Колодяжний (Труський, 66), Моршна (Ланін, 77) — Товт, Бондар, Леонідов, Ярмак, Смалько, Дорофеєв, Кондратюк (Чередниченко, 65), Панфілов, Алефіренко, Шваб (Бугай, 69), Зелді (Коропецький, 56).

ЮНІОР (Макарів) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:4 (Шалон, 66 — Адама, 15, 75, К.Захарченко, 45, 57).

О.Захарченко, Кравченко, Харіханов, Рудницький, Приступа, Богдюк, Баранович, Шалон, Редчиц, Лазебний, Малиновський (Підорін, 21; Горбань, 87) — Толебаєв, Пустовіт, Паламарчук, Сорока (Фільчаков,90), Васильєв (Федоренко, 90+3), Валага, Гусак, Ємельянов, Байдалук (Задорожний, 77), К.Захарченко, Адама (Подшивалов, 90+2).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →