closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 14-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 14-го туру
Изменить размер a+ a-
1029
0

У суботу, 10-го серпня, та неділю, 11-го серпня, відбудуться матчі чотирнадцятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини, - повідомляє офіційний сайт ФФЛО.

Субота, 10-те серпня.

СКК "Демня" – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Звітний поєдинок відкриває стартовий тур другої половини чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини сезону 2019-го року. Колектив із Демні, який наразі йде третім у турнірній таблиці, на власному стадіоні імені Віталія Кузіва прийматиме команду з 10-ої сходинки турнірки – "Локомотив" із Рави-Руської. Розташування "залізничників" залишили гравці основи – правий крайній захисник Олег Білий, котрий транзитом через "Темп" (Відники) перебрався до ФК "Миколаїв", та Андрій Смалюх (уже у "Феніксі-Стефано"). Натомість вони поки що ніким особливо не підсилилися.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Минулої неділі на стадії 1/8 фіналу Кубку Львівської області футболісти "Локомотива" поступилися 1:2 в Кам'янці-Бузькій місцевим "Карпатам", утративши шанс поборотися цьогоріч за відповідний трофей. Зазначимо, що в тому матчі за команду з прикордонного міста грало чимало футболістів з юнацького складу. Не все просто і на "кухні" "Демні". Під час літньої перерви в чемпіонаті колектив із Миколаївського району залишили досвідчений Володимир Гудима (перейшов у "ГалКат-Арсенал" Зубра) та Андрій Кухарський (відтепер гратиме за СКК "Пісочна").

Не гратиме в суботу і нападник СКК "Демня" Юрій Голубка, котрий із 12-ма забитими м'ячами в активі разом зі своїм колегою за амплуа Ігорем Балухом із "Миколаєва" ділить першу сходинку заліку бомбардирів обласної Прем'єр-ліги. В Голубки непорозуміння з головним тренером Володимиром Підкіпняком, тож його подальша доля в "Демні" залишається невідомою. Водночас склад демнянців поповнили Роман Цень (захищав кольори "Юності" з Верхньої/Нижньої Білки), Валерій Дорошенко (грав за аматорську команду в Канаді) і Тарас Радюк (повернувся з тернопільської "Ниви").

У першому колі "Демня" пустила під укіс "Локомотив", вигравши 6:0. Звісно, "залізничники" не забули тієї прикрої поразки і тепер спробують відімстити за неї супернику.

Неділя, 11-те серпня.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Центральний матч 14-го туру. Дуель 4-ої і 6-ої команд Прем'єр-ліги Львівщини. Наразі підмонастирці випереджають самбірців на 5 залікових балів. Зрозуміло, що господарі хочуть перемогою відзначити старт другого кола чемпіонату перед власними вболівальниками і зберегти відрив від найближчих переслідувачів. Амбітні хлопці з Самбора прагнуть поборотися щонайменше за місце в першій п'ятірці, тож битва обіцяє бути запеклою. Такою вона була і на старті чемпіонської гонитви, коли команди розписали на стадіоні імені Лева Броварського бойові 2:2.

Самбірський колектив поповнився досвідченими футболістами із ФК "Мостиська" – Андрієм Девою та Василем Чобою, гравцем золочівського "Сокола" Олександром Кенийзом, а також голкіпером Юрієм Онуфрійчуком, який захищав кольори трускавецької "Вікторії" (до слова, через фінансові труднощі команда з Трускавця вирішила не грати у другому колі Першої ліги Львівської області). У "Фенікса-Стефано" поки що лише один новачок – Андрій Смалюх (у першій половині чемпіонату виступав за "Локомотив" із Рави-Руської).

МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Зустріч команд із різних полюсів турнірної таблиці. Однак дрогобичани в рідних стінах спробують дати бій чинному чемпіону Львівщини. До того ж хлопці з Дрогобича мають зуб на "білок" за 0:4 в першій половині чемпіонату. Проте це був дебютний матч "галичан" у Прем'єр-лізі. Зараз вони вже більш стріляні горобці і можуть поскубати "хвостатих".

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

"Юність" (Гійче) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

У звітному турі представники цієї пари мали би грати відповідно з ременівською "Думною" та ФК "Мостиська". Але оскільки вони через різні причини припинили боротьбу за медалі, календар другого кола переформатовано, тому "Юність" (Гійче) та "Миколаїв" зійдуться в очній дуелі. В першому колі гійченці відібрали в миколаївців очки, розписавши на їхньому футбольному полі "суху" нічию. Вочевидь, тепер вони спробують поповнити власну скарбничку повноцінними 3-ма заліковими балами.

Щоправда, зробити це доволі непросто, адже підопічні Віталія Пономарьова точно зробили висновки з попереднього протистояння з Гійчим. У складі миколаївського колективу може вистрілити Ігор Балух, котрий із 12-ма голами в активі поділяє з нападником "Демні" Юрієм Голубкою першу сходинку заліку бомбардирів.

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Львів/Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

"Гірники" прагнуть продовжити свою переможну серію в чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівщини. Так, у попередніх 4-ох поєдинках поспіль вони святкували перемоги, закріпившись на 5-ій сходинці турнірної таблиці. В неділю міцні "горішки" з Новояворівська прийматимуть на власному футбольному полі імені Олега Русина одного з аутсайдерів чемпіонської гонитви.

В першому колі колектив, який представляє в еліті обласного футболу Борщовичі Пустомитівського району, з рахунком 3:2 переміг опонентів із "Гірника". Звісно, "соколи" прагнуть покращити своє турнірне становище, тож намагатимуться і цього разу засмутити суперника.

ЛСК "Погонь" – "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Футболісти львівського спортового клубу "Погонь" на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові поміряються силами з "енергетиками", які наразі перебувають на дні турнірної таблиці. В першому колі львів'яни впевнено обіграли добротвірців (3:0). Тож тепер уболівальники команди з Добротвора очікують від своїх улюбленців реваншу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →