closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпаття. 1/2 фіналу. Анонс перших матчів

Кубок Закарпаття. 1/2 фіналу. Анонс перших матчів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
679
0

10 серпня. ФК "Витязь" (Концово) – ФК "Вільхівці"

Як команда, котра перебуває в регулярному чемпіонаті на вищому місці, "Вільхівці" є фаворитом зустрічі крізь проекцію підсумків двох поєдинків. Інакшими словами й нічия може стати переможним результатом для команди з Тячівщини. Тим паче, що гратимуть колективи в Ужгороді, на стадіоні "Автомобіліст". Важко сказати, кому він є ріднішим. Водночас на півфінальній стадії слабких команд не буває. Ціна матчу кожному учасникові зрозуміла. Психологічний тиск може стати вирішальним у двобої. Отож навряд чи сходу хтось, навіть із наймаститіших фахівців, може з легкістю спрогнозувати хід двобою.

10 серпня. ФК "Севлюш" (Виноградів) – МФА "Мункач" (Мукачево)

Без сумніву, лідер чемпіонату спробує вдома вирішити підсумок обох ігор. І в цьому сенсі мукачівцям важливо не стільки думати про результат, скільки про саму гру. Остання й може вселити надію перед домашнім двобоєм-відповіддю… Обоє суперників мають свої переваги. У "Севлюші" ставка – на досвід, у "Мункачі" – на молодість. В обох командах на високому рівні поставлений тренувальний процес. Отож навіть за переваги господарів може вийти хороша бойова гра. Тут більше залежатиме все від того, як мукачівці зіграють насамперед у захисті.

Поки фаворитами в матчах слід вважати одну команду гостей і одну господарів. Чи виправдають сподівання "Вільхівці" і "Севлюш" у кубковому протистоянні? Ось, мабуть, головне запитання перших півфінальних ігор…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →