closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

“Сокіл” злетів у півфінал Кубка Київщини

“Сокіл” злетів у півфінал Кубка Київщини
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
576
0

"Сокіл" розпочав другу частину сезону без перебільшення блискучою перемогою над "Меліоратором" (Буча), яка вивела команду до півфіналу Кубка Київщини.

Читайте також: Кубок Київщини. 1/4 фіналу. Сенсаційний "Юніор"

Початок матчу видався непростим для підопічних Олега Самченка. "Меліоратор" на перших хвилинах заволодів ініціативою, забрав м’яч під свій контроль та змушував "соколят" оборонятися. Захист нашої команди у звітному матчі мав досить незвичний вигляд, але оборонці команди з Михайлівки-Рубежівки добре взаємодіяли, підстраховували один одного, тому роботи у Дениса Толєбаєва було небагато.

“Сокіл” злетів у півфінал Кубка Київщини - изображение 1

Поступово підопічні Олега Самченка вирівняли гру, а у другій половині першого тайму взагалі продемонстрували ледь не найкращу свою гру у сезоні. Суперник був буквально зім’ятий. Розкріпачитися та розправити крила "Соколу" дозволив гол Адама Сека. Новачок команди Михайло Валага з глибини поля віддав класну передачу на хід сенегальцу. Форвард випередив голкіпера, а потім у боротьбі з захисником проштовхнув м’яч у порожні ворота. Згодом свій легендарний гол у ворота "Меліоратора" ледь не повторив Віталій Ємельянов. Пам’ятаєте, як восени минулого року старожил "Сокола" ударом з власної половини поля відправив м’яч за комірець Юрію Яковчуку? Так ось у Гостомелі все так само: відстань до воріт, суперник, голкіпер, лише удачі трошки не вистачило – м’яч влучив у поперечину. Проте, без голу Ємельянов поле не залишив. На 37-й хвилині він розстріляв ворота після зручної передачі Адама Сека. Сенегалець після вкидання м’яча з-за бокової лінії розібрався з двома захисникам і прострілив вздовж воріт. Віталію залишалося поцілити у порожні ворота. Жирну крапку у першому таймі поставив той же Адама Сек. Він реалізував пенальті, який заробив Ємельянов.

“Сокіл” злетів у півфінал Кубка Київщини - изображение 2

У другому таймі "Сокіл" перейшов на контратакуючу гру. "Меліоратор" більше володів м’ячем, але гострішими були саме швидкі контратаки команди з Михайлівки-Рубежівки. У підопічних Олега Самченка був не один момент для того, щоб забити четвертий м’яч і таким чином поховати надії одного із лідерів чемпіонату Київщини на камбек. Проте, у завершальній стадії атак "соколята" вже не діяли настільки ж продуктивно, як у першому таймі. Можливо, далася взнаки втома чи передчасна розслабленість. Добре, що "Меліоратор" вперше забив аж на 77-й хвилині, бо моменти у бучанців також виникали. Зокрема під кінець 60-ї хвилини підопічних Олега Самченка відверто пробачив Дмитро Басалкевич. Найкращий бомбардир "Меліоратора" після розіграшу кутового впритул розстрілював ворота, але не влучив у дальній кут.

“Сокіл” злетів у півфінал Кубка Київщини - изображение 3

Після голу Андрій Мар’євича "Соколу" вдалося швидко відновити перевагу у три м’ячі. Скаскевич підключився на кутовий і головую скинув м’яч на Захарченка, якому залишалося лише переправити його у порожні ворота. Наприкінці матчу "Меліоратор" реалізував ще один момент, але часу на камбек у команди Дмитра Дубаса вже не залишалося.

"Меліоратор" (Буча) – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) 2:4
Голи:
Мар’євич 77, Гарасюта 86 — Адама 25, 39 пен, Ємельянов, 37, Захарченко 81

"Меліоратор": Яковчук, Мельник (Радченко, 68), Парубець, Нестерчук, Марчук (Дубас, 59), Мар’євич (Руденко, 90), Масник (Драч, 73), Скуратівський (Огурченко, 83), Гарасюта, Басалкевич, Джикія (Петрук, 46)

"Сокіл": Толебаєв, Пустовіт, Скаскевич, Васильєв (Подшивалов, 72), Паламарчук (Сорока, 21), Гусак (Задорожний, 90+3), Валага (Пастух, 84), Байдалук (Приймак, 80), Ємельянов, Захарченко, Адама (Окодува, 84).

“Сокіл” злетів у півфінал Кубка Київщини - изображение 4

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →