closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Київщини. 1/4 фіналу. Сенсаційний "Юніор"

Кубок Київщини. 1/4 фіналу. Сенсаційний "Юніор"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1163
0

Макарів став очевидцем, як кажуть в таких випадках, двох різних таймів. До перерви господарі загострили ситуацію хіба що раз — і постріл Лазебного прийшовся в стійку. Зате пропустив "Юніор" аж двічі і в обох випадках аж ніяк не обов’язково. Це взагалі був поганий день для Харіханова. Спочатку його недбалу — поперечну — передачу партнеру перехопив Нечай і вивів іменитих гостей вперед. А потім оборонець та воротар поліщуків не порозумілися в елементарній ситуації і м’яч од ноги Харіханова закотився за лінію воріт.

Але по перерві все змінилося на полі докорінно. Гравці "Джуніорса" раптом уявили себе футбольними академіками, хоча насправді професор гри був у місцевій команді. Мова про легендарного Барановича. Спочатку він застукав зненацька голкіпера Рум’янцева майстерним ударом метрів з 35-ти. Потім — вивів на вогневий рубіж юного Редчица. Наприкінці зустрічі, уже разом з активним Боримським, Баранович допоміг відзначитися дивовижним за красою голом Шалону. Так "Юніор" уже вкотре подбав про кубкову сенсацію, вибивши з турніру недавнього чемпіона після того, як склали зброю в Макарові вищолігові "Патріот" і "Беркут-Легіон". Жаль лишень, що талановитий Редчиц, який зовсім недавно вже лікувався більше місяця, знову зазнав ушкодження.

"Сокіл" обіграв "Меліоратор" з легкістю, яку передбачити завчасно не міг ніхто. Найпомітнішими в Гостомелі були Адама та Ємельянов. Африканський нападник відзначився двічі, а заслужений ветеран, замкнувши простріл Адама з флангу та струсонувши м’ячем поперечку воріт Яковчука в іншому моменті, ще й заробив одинадцятиметровий і майстерно подав кутовий, після чого красивий м’яч забив юний Захарченко.

Важкий та відносно рівний матч у Погребах увінчався перемогою чинних володарів Кубка Київщини. Товт обернув на гол одинадцятиметровий, що його заробив Зелді, а наприкінці матчу ще й виручив гостей в особливо гострому моменті поблизу своїх воріт.

Схожим виявився перебіг подій і в Ставищі. Там, однак, справжніх моментів майже не було. Досвідчені гості виграли з допомогою курйозного голу. Юний голкіпер Васильченко, вибиваючи м’яча від воріт, поцілив у Возного, а вже рикошетом од того шкіряний опинився в сітці.

Результати 1/4 фіналу Кубка Київщини

ЮНІОР (Макарів) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 3:2 (Баранович, 52, Редчиц, 67, Шалон, 88 — Нечай, 9, Харіханов, 37, у свої ворота).

Захарченко, Кравченко, Литвин, Харіханов, Приступа, Богдюк, Баранович, Шалон, Лазебний, Редчиц (Малиновський, 90+3), Боримський — Рум’янцев, Лящук, Науменко, Даценко, Яременко (Ремезовський, 62), Костяний, Живий (Самборський, 74), Осадчий, Нечай (Курята, 70), Димнич, Д.Ситнік (Апанчук, 62).

МЕЛІОРАТОР (Буча) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:4 (Мар’євич, 77, Гарасюта, 86 — Адама, 25, 39, пн, Ємельянов, 37, Захарченко, 81).

Яковчук, Мельник (Радченко, 68), Парубець, Нестерчук, Марчук (Дубас, 59), Мар’євич (Руденко, 90), Масник (Драч, 73), Скуратівський (Огурченко, 83), Гарасюта, Басалкевич, Джикія (Петрук, 46) — Толебаєв, Пустовіт, Скаскевич, Васильєв (Подшивалов, 72), Паламарчук (Сорока, 21), Гусак (Задорожний, 90+3), Валага (Пастух, 84), Байдалук (Приймак, 80), Ємельянов, Захарченко, Адама (Окодува, 84).

ЛЮБОМИР (Ставище) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 0:1 (Возний, 44).

Васильченко, Степанчук, Чібунду, Орел (Кутовенко, 86), Надобенко, Іллічов, Ткаленко, Кияниця (Мельничук, 61), Лісовський, Кравченко, Рябов — Негель, Грачов (Білошицький, 46), Гончарук, Овчинніков, Юзефович, Казмірук, Кот, Піскун, Скидан (Дунаєвський, 90+2), Возний (Ланін, 46; Моршна, 88), Колодяжний (Гагуха, 76).

ДЕСНА (Погреби) — АВАНГАРД (Бзів) — 0:1 (Товт, 36, пн).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →