closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Львівської області. Анонс матчів 1/8 фіналу

Кубок Львівської області. Анонс матчів 1/8 фіналу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1210
0

У суботу, 3-го серпня, та неділю, 4-го серпня, відбудуться поєдинки 1/8 фіналу Кубку Львівської області з футболу сезону 2019-го року.

Субота, 3-тє серпня

"Сокіл" (Золочів) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Початок о 17:00.

Чинного чемпіона Львівщини і наразі одноосібного лідера чемпіонату обласної Прем'єр-ліги з Верхньої/Нижньої Білки чекає неблизький виїзд до Золочева, в гості до місцевого "Сокола", який замикає лідерську п'ятірку команд у турнірній таблиці Першої ліги Львівської області. Так, обидва колективи з різних дивізіонів, однак це кубкове протистояння, де все вирішується в одному матчі. Тож "соколи", заручившись гарячою підтримкою своїх уболівальників, заточать кігті, аби спробувати вполювати амбітних "білок".

"Жупан" (Винники) – СКК "Демня". Початок о 17:00.

Звітна зустріч за домовленістю обох команд відбудеться в Демні Миколаївського району на стадіоні імені Віталія Кузіва. Не солодко буде цьогорічному дебютанту Другої ліги Львівщини "Жупану", який перебуває в середині турнірної таблиці. Винниківцям у суперники випав доволі міцний горішок. Та можна не сумніватися, що хлопці з Винників покажуть, що "Жупан" теж міцно зшитий і його нелегко розірвати.

"Лео-Кераміка" (Львів/Неділиська) – "Кар'єр-Дністер" (Старий Самбір/Торчиновичі). Початок о 17:00.

Єдина з усіх 8-ми пар цієї кубкової стадії, в якій немає представника обласної Прем'єр-ліги. Чинний лідер підгрупи Б Другої ліги Львівщини прийматиме на футбольному полі стадіону "Сокіл" у Суховолі одного з лідерів Першої ліги Львівської області. Обидві команди мають чималі амбіції, відповідно хочуть підвищитися в класі і поборотися за трофей. Тому кожен хоче скористатися шансом уже в суботньому поєдинку.

"Сокіл" (Дуліби) – ФК "Самбір". Початок о 18:00.

Волею жеребу самбірцям випав суперник із найнижчим рейтингом – єдиний представник Третьої ліги Львівщини в цьогорічному обласному кубку. Проте такий рейтинг абсолютно не означає, що це найслабший суперник. Колектив із Дулібів Жидачівського району, що наразі перебуває на 7-ій сходинці турнірної таблиці, спробує в рідних стінах дати бій 6-ій команді Прем'єр-ліги Львівської області.

Неділя, 4-те серпня

"Вишня" (Судова Вишня) – ФК "Миколаїв". Початок о 16:00.

Грізний прем'єр-ліговий "Миколаїв", який відзначається високою результативністю, поїде в Судову Вишню Мостиського району. Миколаївці змагатимуться за вихід у наступну кубкову стадію з одним із лідерів підгрупи В Другої ліги Львівщини. Хоч суперник миколаївської команди з нижчої ліги, в жодному разі його не варто недооцінювати, адже хто думає, що "Вишню" можна солодко і легко проковтнути, ризикує вдавитися вишневою кісточкою.

"Сокіл" (Сокільники) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Початок о 16:00.

"Пташине" кубкове дербі. Ще одні "соколи", цього разу сокільницькі, чекають у гості "феніксів", які високо літають у Прем'єр-лізі Львівщини. Наразі хлопці зі Сокільників 9-ті в турнірній таблиці обласної Першої ліги, а підмонастирці 4-ті в "прем'єрці". Але чемпіонат – змагання довжиною в декілька десятків турів, де своє взяти можна згодом. У кубку ж усе вирішується тут і зараз, тож кожен намагатиметься вирвати щасливу путівку у чвертьфінал.

"Темп" (Відники) – "Гірник" (Новояворівськ). Початок о 17:00.

Один із лідерів підгрупи А Другої ліги Львівської області на власному полі протистоятиме команді з першої п'ятірки обласної Прем'єр-ліги. В матчах чемпіонату "гірники" показали, що грати з ними нелегко будь-кому. Однак і відниківського "ведмедя" непросто посадити в клітку, особливо в кубковій грі, де він неабияк по-спортивному агресивний.

"Карпати" (Кам'янка-Бузька) – "Локомотив" (Рава-Руська). Початок о 17:00.

Кам'янка-Бузька і Рава-Руська. Доволі непередбачувана пара 1/8 фіналу Кубку Львівської області. Чи зможе прем'єр-ліговий "Локомотив" подолати "карпатівський" перевал і на всіх парах мчати до трофею? Однозначно відповісти на це запитання неможливо, оскільки чинний лідер підгрупи А Другої ліги Львівщини точно намагатиметься на рідному стадіоні пустити під укіс машину Романа Самчука.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →