closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області: з аматорів у професіонали

Чемпіонат Львівської області: з аматорів у професіонали
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
889
0

Під час літньої перерви одразу троє футболістів команд Прем'єр-ліги Львівської області перейшли в розташування професіональних футбольних клубів.

24-річний півзахисник чинного бронзового призера чемпіонату і фіналіста Кубку Львівщини ФК "Миколаїв" Тарас Завійський на 2 роки підписав контракт із донецьким "Олімпіком", що виступає в українській Прем'єр-лізі. Народився Завійський 12-го квітня 1995 року у Львові.

Тарас є вихованцем львівських "Карпат". Він поетапно пройшов усі щаблі від юнацької до головної команди. 15-го березня 2013-го дебютував у складі "зелено-білих левів" у Прем'єр-лізі України в матчі проти запорізького "Металурга" (1:1). Грав за рівненський "Верес", юнацьку збірну України U-19. Із вересня 2018-го захищав кольори футбольного клубу 5-го дивізіону Німеччини "Бухонія" (Фліден). Цього сезону забив за миколаївців на офіційному рівні 6 голів.

Півзахисник ФК "Самбір", уродженець Львівщини Богдан Іванченко, котрому 13-го серпня цього року виповниться 23 роки, став гравцем волочиського "Агробізнеса" з Першої ліги України. На дитячо-юнацькому рівні Богдан зіграв 57 матчів, забивши 3 голи. У період із 2009-го до 2013-го року виступав за BRW-BIK із Володимира-Волинського (команди від U-14 до U-17).

На аматорському рівні Богдан Іванченко спробував свої сили у складах ФК "Самбір", "Миру" з Горностаївки Херсонської області та ФК "Калуш" (Івано-Франківська область), забивши загалом 29 голів у 53-ох поєдинках. Із двома останніми командами, а також зі стрийською "Скалою", понюхав пороху на професіональному рівні (30 матчів, 5 голів).

Вийшов на заміну на 66-ій хвилині матчу стартового туру чемпіонату Першої ліги України сезону-2019/2020, в якому "Агробізнес" на власному полі приймав кременчуцький "Кремінь" (2:2). В одному з епізодів того протистояння Богдан був близький до того, аби забити красивий гол, однак голкіпер не дрімав і кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий після ефектного закидання Іванченка з лівого флангу під поперечину. За "Самбір" цього сезону Богдан Іванченко відзначився 4-ма забитими м'ячами в офіційних іграх.

Богдан Іванченко з м'ячем у товариському матчі волочиського "Агробізнеса" з ПФК "Львів".

20-річний нападник львівського спортового клубу "Погонь", за плечима якого футбольна школа львівських "Карпат", уродженець Калущини Тарас Пецків відтепер захищатиме кольори ФК "Калуш" у Другій лізі України. Окрім "зелено-білих левів", грав за рівненський "Верес" та "Говерлу" з Калуша.

За час, проведений цього року в "Погоні", з 9-ма влучними ударами став її найкращим бомбардиром. Уболівальники досі пам'ятають його ефектний постріл із-за меж штрафної площі в "дев'ятку" воріт "Юності" з Верхньої/Нижньої Білки в цьогорічному феєричному матчі чемпіонату Прем'єр-ліги, в якому "білки" перемогли з рахунком 6:3.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →