closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Назар Дрига: "Від нас піде лідер команди"

Назар Дрига: "Від нас піде лідер команди"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
495
0

Продовжуємо підбивати підсумки першої половини чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини. Цього разу інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з головним тренером "Енергетика-Рочина" з Добротвора Назаром Дригою.

– Наразі наша команда замикає турнірну таблицю обласної Прем'єр-ліги, тому, звісно, ми незадоволені таким турнірним становищем. У порівнянні з минулим роком склад "Енергетика" суттєво не змінився, особливо не підсилилися. На початку чемпіонату дозаявили молодих гравців соснівського "Рочина" Юрія Заліпу, Олега Галянта, Олега Марчука та Максима Соляника. В нас чимало молоді, якій через нестачу досвіду властиво помилятися. Деякі ігри виходять удалими, деякі взагалі провальні.

Однозначно нас залишить капітан Юра Заліпа, котрий повернеться в рідний Ковель, де відновлюють команду і планують грати в чемпіонаті України серед аматорів. Він футболіст високого класу, лідер на футбольному полі, тож для нас це надзвичайно вагома втрата. Навіть не знаю, як ми зможемо закрити центральну зону оборони... У "ГалКат-Арсенал" із Зубри, що виступає в Першій лізі Львівщини, хоче піти Ростислав Глушко. Прагнемо підсилити кожну лінію, аби була здорова конкуренція.

Читайте також: Борис Саковець: "Задоволені результатом "Юності" (Верхня Білка) у першому колі"

Важливо влити на кожну ланку досвідчених виконавців, які би організовували молодь. Однак зараз важко сказати, хто підсилить наш колектив. До того ж в "Енергетику" не надто довга лава запасних. Через невелике фінансування команди доводиться насамперед розраховувати на хлопців 2002-го року народження, які представляють Добротвір в обласному чемпіонаті юнацьких складів.

На початку цього тижня ми вийшли з відпустки, провели перше тренування. До другого кола готуємося на добротвірському стадіоні. Поступово втягуємося в робочий ритм. У суботу, 3-го серпня, плануємо на власному полі зіграти спаринг зі "Шахтарем" із Нововолинська, а перед цим у середу, 31-го липня, там же поміряємося силами з одним із лідерів чемпіонату Кам'янко-Бузького району ФК "Руда" (Руда Сілецька), де сподіваємося віднайти для своєї команди футбольних самородків.

Наше завдання – залишити зону вильоту, намагатися прогресувати від гри до гри. Налаштовуватимемося на кожен матч, старатимемося якось мотивувати хлопців. У нас немає високих амбіцій. Насамперед ми прагнемо виховувати молодих футболістів, давати їм можливість набиратися досвіду. Позитивні результати повинні додати нам упевненості на психологічному рівні, – зазначив Назар Дрига.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →