closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Діназ-2" повернувся з відпустки

"Діназ-2" повернувся з відпустки
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
445
0

Поки головна команда "Діназу" дебютувала в професійному футболі, найближчі резервісти з "Діназу-2" теж зібралися і розпочали підготовку до другого кола чемпіонату Київської області у вищій лізі. В суботу вранці, 27 липня, підопічні Анатолія Блазуня з’їхалися до Лютежу, де в перший же день провели контрольний поєдинок з юнацьким складом ковалівського "Колосу" U-17. Це трохи інша команда, ніж та проти якої 9 липня зіграв наш перший колектив, оскільки в структурі ковалівського клубу, в зв’язку з дебютом в українській Прем’єр-лізі, відбулася реорганізація і нині під прапори U-17 закликані вихованці 2002/2003 років народження, а хлопці під керівництвом Владислава Савчука та Андрія Гірчі перейшли в категорію U-19.

Щодо самого товариського поєдинку між "Діназом-2" та "Колосом" U-17, то він завершився більш ніж впевненою перемогою вишгородців з рахунком 7:0. За домовленістю між наставниками було зіграно три тайми, в котрих на поле виходили зовсім різні склади. Перевага діназівців в першому таймі втілилася в п’ять забитих м’ячів, у другому в воротах ковалівців влетіло ще два, а ось третій не потішив жодним голом. Авторами точних ударів у господарів стали Руслан Подоль (два), Ілля Терещенко, Сергій Долженко та два м’ячі в активі потенційних новачків.

"Ми розпочали підготовку до другого кола чемпіонату області, яке стартує зовсім скоро, - розповідає наставник Анатолій Блазунь. – Керівництво клубу просить більше покладатися на власних вихованців, залучати їх, надаючи можливість грати й здобувати турнірний досвід. Звичайно, про серйозні завдання в чемпіонаті говорити складно, бо ми повинні перш за все готувати кандидатів до головної команди. З тих, хто був у нас рано навесні десь чоловік десять пішли, зараз є кілька непоганих новачків, і ми найближчим часом вирішуватимемо їх долю в "Діназі-2". В матчі з "Колосом" був непоганий перший тайм, потім пішли заміни і на поле вийшло багато новачків. Цього тижня будемо тренуватися в Лютежі у вівторок та четвер, а в п’ятницю плануємо зіграти ще один контрольний матч з ковалівцями. На цей раз проти "Колосу" U-19. Часу на розкачування особливо нема, бо вже скоро розпочинається друге коло чемпіонату області".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →