closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Луганської області. 10-й тур. "Кремінна" перервала вражаючу "суху" серію "Скіфа"

Чемпіонат Луганської області. 10-й тур. "Кремінна" перервала вражаючу "суху" серію "Скіфа"
Изменить размер a+ a-
1512
0

Вихідними пройшов черговий етап чемпіонату Луганської області. Все ближче до завершення перший етап змагань, тому й активність на полі між суперниками зростає в шаленому темпі. Є перший пропущений у "Скіфа", "Будівельник" записує на свій рахунок перемогу, "Хімобладнання" та "Шахта ім. Мельникова" також демонструють перевагу у поєдинках зі своїми футбольними опонентами.


"КРЕМІННА" ПЕРША ВРАЖАЄ ВОРОТА "СКІФА"


Перемогою шульгінських "скіфів" завершився матч з "Кремінною". Загострена боротьба все ж не залишила шансів для кремінської команди на полі. З різницею в чотири м’ячі "Скіф" обіграв суперників.

Але, коли мова йде про шульгінську команду, не можливо оминути тему рекордів. В Х турі непробивний Сергій Бутко все ж пропускає гол. Свій перший гол на чемпіонаті Луганської області 2019. Відстояти ІХ турів Сергію вдалося без жодного пропущеного м’яча. Як далі будуть розгортатися події – побачимо з часом.

Також, здається, вже не зупинити Романа Любченка з гонитві за званням кращого бомбардира сезону. Адже під час матчу з "Кремінною" Роман записав на свій рахунок ще два голи. На даний момент він є лідером серед бомбардирів Луганщини. Також в Х турі в "Скіфі" авторами голів стали Захар Верховод, Ярослав Семиволос та Артем Скачков. Після зіграного матчу "Скіф" залишає за собою лідируючу позицію турнірної таблиці, "Кремінна" займає п’ятий рядок.

"БУДІВЕЛЬНИК" ЗАПИСУЄ НА СВІЙ РАХУНОК ПЕРЕМОГУ ПРОТИ "НИВИ"

Матч між лисичанським "Будівельником" та марківською "Нивою" було розпочато дещо пізніше через запізнення гостей. Причиною стали технічні негаразди під час переїзду, але ніхто від таких випадків не застрахований. Матч відбувся і має свій результат.
Вагома частина гри була під контролем "Будівельника". Відкрив рахунок Владислав Литченко, який є кращим бомбардиром команди та одним із лідерів загальних перегонів по забитим м’ячам.
Далі ворота "Ниви" вразив гол Руслана Гулуєва і остаточну крапку поставив гол Дмитра Головкова.

Варто відзначити, що вже на останніх хвилинах матчу марківська команда продемонструвала дуже не просту гру. Але цього виявилося замало, щоб відповісти на повну супернику. Отже, 3-0, на користь "Будівельника". Четверту позицію чемпіонату закріпили за собою лисичанські "будівельники", марківська "Нива" є дев’ятою.

А ЗА "УРОЖАЄМ" ЗНОВУ ПЕРЕМОГА

Збірна Новопсковщини приймала на своєму стадіоні гостей з Троїцького. Насичений матч, та чисельні пенальні все ж принесли перемогу для "Урожаю". Хоча відкривали рахунок новопсковчани. На перерву пішли команди з результатом 1-1. А ось в другому таймі події на полі вже були на боці троїцької збірної. В результаті 3-4, "Новопсков" поступився "Урожаю". Та головна мета – зіграти команду, як повторюють представники "Новопскова". А троїцький "Урожай" вже можна назвати своєрідним проривом сезону. Навіть якщо команда не посідає лідируючих позицій, за нею читається не аби який власний прогрес. В футбольному плані зміцніла не тільки сама команда, а й підтримка з трибун завжди вагома. Також це одна із найактивніших територій в інформаційному плані. Завжди відкриті для співпраці. Це дуже важливо, адже в футболі дрібниць не має. Після Х туру "Новопсков" на дванадцятій позиції, "Урожай" є сьомим.

"ХІМОБЛАДНАННЯ" - "СТОЖАРИ" - МАТЧ БУВ НЕ ПРОСТИМ

Один з лідерів луганської першості - "Хімобладнання" в Х турі зустрівся зі "Стожарами". І простим матч назвати досить складно. У першому таймі боротьба загострилася, але сили залишалися рівними до перерви. 0-0 – рахунок не відкрито. Продовжилося в такому ж темпі протистояння і другого тайму. Але після першого голу Зезюліна, "Стожари" почали потроху втрачати контроль гри. Потім забиває Ковда, за ним Невенченко, і знову Ковда. Таким чином, перемога за "Хімобладнанням" - 4-0. І за результатами зіграних матчів, "Хімобладання" є другим в турнірному положенні, "Стожари" - десяті.

"МІЛОВЕ" - "ШАХТА ІМ. МЕЛЬНИКОВА" 0-11

Не встояли знову перед своїм суперником футболісти "Мілового". "Шахта ім. Мельникова" записала на свій рахунок чергову перемогу. За попередніми даними, перша частина гри завершилася з рахунком 0-1, але стало відомо, що це не зовсім вірно. Перший тайм має результат – 0-4, остаточний рахунок – 0-11. Третю позицію в турнірній таблиці займає "Шахта ім. Мельникова", "Мілове" залишається дванадцятим.

"БІЛОВОДСЬК" ПОСТУПАЄТЬСЯ "ОЛІМПУ"

На старобільському стадіоні "Колос" команда Біловодщини протистояла "Олімпу". Обіграти футбольного опонента вдалося старобільським футболістам. На рахунку господарів поля – три голи, у відповідь отримали один. "Олімп" після минулих турів займає шосту позицію, "Біловодськ" на одинадцятому рядку.

Результати 10-го туру

"Кремінна" -"Скіф" 1:5
"Будівельник" -"Нива" 3:0
"Новопсков" -"Урожай" 3:4
"Хімобладнання" -"Стожари" 4:0
"Мілове" -"Шахта Мельникова" 0:11
"Олімп" -"Біловодськ" 3:1

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →