closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Нафтовик" (Долина): зміни у складі та завдання на сезон

"Нафтовик" (Долина): зміни у складі та завдання на сезон
Изменить размер a+ a-
656
0

Другий тиждень триває підготовка "Нафтовика" (Долина) до старту нового сезону 2019/20. В міжсезоння заявка команди зазнає суттєвих змін. Вже точно відомо, що склад "Нафтовика" покинули Володимир Радульський та Іван Пастух, які перейшли до головної професійної команди області "Прикарпаття". Завершив виступи на обласному рівні захисник Василь Лесів. А двоє зимових новачків команди Роман Курташ і Святослав Локатир скоріше за все продовжать кар’єру в складі коломийського "Покуття".

Зважаючи на кадрові втрати, сьогодні в складі "Нафтовика" на перегляді перебувають п’ятеро потенційних новачків. За підсумками навчально-тренувального процесу планується вже до середини серпня визначитися зі списком 18 гравців, які сформують заявку команди на новий сезон.

Щодо завдань на новий сезон, то команда ставить собі за мету боротьбу за найвищі позиції обласних змагань. Найближчих півроку будуть непростими з точки зору фінансового забезпечення клубу, у зв’язку із суттєвими змінами в складі засновників та створенням Долинськоі ОТГ. З нового бюджетного року очікується, що на новій фінансовій основі клуб продовжить роботу в напрямку розвитку футболу в регіоні.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →