closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Самчук: "Будемо омолоджувати команду"

Роман Самчук: "Будемо омолоджувати команду"
Изменить размер a+ a-
449
0

Продовжуємо підбивати підсумки першої половини чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини. Цього разу інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з головним тренером "Локомотива" з Рави-Руської Романом Самчуком.

– Звичайно, я незадоволений виступом нашої команди в першому колі, адже за його підсумками ми перебуваємо в турнірній таблиці не на тій сходинці, на якій планували. Така позиція, зокрема, зумовлена тим, що дві команди – ременівська "Думна" та ФК "Мостиська" через різні причини припинили участь у змаганнях, відповідно в нас забрали 4 залікові бали, за які ми своїм футболістам оплатили преміальні, а на турнірному становищі це не відобразилося.

Окрім цього, порівняно з минулим сезоном склад "Локомотива" послабився. Травмувався ключовий гравець Олег Мізерник, котрий зараз відновлюється. Максим Занько перейшов в "Юність" із Верхньої Білки. Ростислав Гришак повернувся додому в Кам'янець-Подільський. Футболісти, які прийшли замість них, не змогли їх гідно замінити.

Ведемо перемовини з потенційними новачками. Шукаємо підсилення в центральну частину футбольного поля і в лінію нападу. Конкретика в цьому питанні з'явиться ближче до поєдинку 1/8 фіналу Кубку Львівської області проти "Карпат" із Кам'янки-Бузької. Тоді ми визначимося, з ким будемо йти далі.

Читайте також: Борис Саковець: "Задоволені результатом "Юності" (Верхня Білка) у першому колі"

В нас одна з найбільш вікових команд, декому вже важко виступати в обласній Прем'єр-лізі, тому потрібно омолоджувати команду. Ми тільки виходимо з відпустки. В середу, 31-го липня, на власному стадіоні в Раві-Руській (орієнтовно о 18:00) плануємо провести контрольний поєдинок із юними вихованцями ПФК "Львів".

У Кубку області перед нами немає конкретних завдань. У чемпіонаті на старті сезону поставили собі за мету потрапити в п'ятірку. Ніхто не відміняв цього завдання. Боротимемося в кожній грі, аби покращити своє турнірне становище", – зазначив Роман Самчук.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →