closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Екc-нападник краматорського "Авангарду" поповнив ряди теребовлянської "Ниви"

Екc-нападник краматорського "Авангарду" поповнив ряди теребовлянської "Ниви"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
539
0

Теребовлянська "Нива" продовжує укріплятися. Черговим новачком команди став досвідчений 27-річний нападник Богдан Рябець.

Футбольний шлях Рябець розпочав у 2004 році в складі молодіжної академії донецького "Шахтаря", кольори якої захищав до 2006 року. Того ж року перейшов до молодіжної академії іншої донецької команди – "Металурга". З 2013 по 2016 роки виступав в командах "УСК-Рубін" (Донецьк), "Шахтар" (Родинське), "Легіон" (Київ) та "Случ" (Старокостянтинів). У складі останньої команди в чемпіонаті Хмельницької області зіграв 17 матчів, в яких відзначився 20-ма голами.

Читайте також: Теребовлянська "Нива" дозаявила братів-близнюків з "Буковини"

Висока результативність нападника привернула до нього увагу краматорського "Авангарда" й 3 березня 2017 року він на правах вільного агента приєднався до команди першої ліги чемпіонату України. Дебютував у складі краматорського клубу 14 квітня 2017 року в нічийному (0:0) виїзному поєдинку 25-го туру першої ліги чемпіонату України проти ПФК "Сум".

В 2018 році Богдан Рябець поїхав за океан, де виступав за канадську команду "Воркута" з Торонто (зіграв 14 матчів, у яких відзначився п’ятьма забитими голами). Останнім часом грав у чемпіонаті Хмельницької області за "Іскру" з Теофіполя.

Дебютувати за свою нову команду Рябець має змогу вже сьогодні, 28 липня, в першому матчі півфіналу кубку Тернопільської області проти заводської "Агрониви".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →