closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Тернопіль-ТНПУ" з перемоги розпочав виступи на чемпіонаті Європи

"Тернопіль-ТНПУ" з перемоги розпочав виступи на чемпіонаті Європи
Изменить размер a+ a-
1272
0

Сьогодні, 21 липня, ФК "Тернопіль-ТНПУ" у стартовому матчі студентського чемпіонату Європи переміг колег з Амстердамського університету – 2:0.

Перший небезпечний момент у матчі виник на 7-й хвилині. Атакувальний півзахисник тернопільської команди Андрій Понєдєльнік запресингував оборонця. М’яча підхопив Андрій Різник, вийшов сам на голкіпера голландської команди, однак пробив прямо в нього. На 11-й хвилині Гатала ледь не закрутив м’яча у ворота після удару зі штрафного з місця лівого крайнього. Далі після подачі з кутового, голландці відбилися, м’яча підхопив Юрій Заставецький і потужно пробив у стійку. А на 32-й хвилині той ж Заставецький пробивав дальній штрафний удар і поцілив м’ячем у руку захисника амстердамської команди. Арбітр завдяки системі VAR призначив пенальті, яке реалізував Заставецький, влучно пробивши у нижній правий від голкіпера кут воріт (1:0).

На початку другого тайму після подачі кутового тернополяни відзначилися вдруге. Це Ігор Кохман з близької відстані поцілив у ворота ударом головою (2:0). В компенсований до основного часу час міг забивати Руслан Луцик, однак воротар вийшов на перехоплення і Руслан не зумів через нього перекинути м’яча.

ФК "Тернопіль-ТНПУ" виступав у такому складі: Чернобай – Заставецький, Стриєшин (Савка, 73), Засєдко (Левицький, 66), Миронюк – Кохман. Мороз, Понєдєльнік, Волохатий, Гатала – Різник-к (Луцик, 48).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →