closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Лобасюк: "У нас воротар може зіграти в полі"

Віталій Лобасюк: "У нас воротар може зіграти в полі"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
575
0

Продовжуємо підбивати підсумки першої половини чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини. Цього разу інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з головним тренером львівського спортового клубу "Погонь" Віталієм Лобасюком.

– У принципі, мене влаштовує позиція нашої команди в турнірній таблиці після першого кола. За змістом гри у трьох матчах ми мали брати очки, але загубили їх у зустрічах із новояворівським "Гірником", "Локомотивом" із Рави-Руської. Також нас підвела реалізація в другому таймі поєдинку з підмонастирським "Феніксом-Стефано". Проте це футбол.

У нашому колективі хороша атмосфера, є конкуренція, нікому не гарантоване місце в складі. Всі наполегливо працюють на тренуваннях, відшліфовують власну спортивну майстерність, стараються показувати найвищий рівень в іграх. Звичайно, без індивідуальних помилок не обходиться, але я задоволений усіма гравцями.

Ми підсилюємося не конкретними виконавцями, а хорошими футболістами, які можуть зіграти на кількох позиціях. Беремо їх і шукаємо їм місце на футбольному полі. В мене навіть, якщо потрібно, воротарі можуть зіграти в полі.

Наш нападник і найкращий бомбардир Тарас Пецків професійно ставиться до своєї справи, тож на нього звернув увагу ФК "Калуш" із Другої ліги України і забрав до себе. Це яскравий приклад того, що якщо ти показуєш високий рівень, тебе можуть запросити професіональні команди. В нас є перспективна молодь, яку ми поступово підтягуємо до дорослого складу. Так, аби вона могла розкритися, потрібні також досвідчені гравці.

Наше завдання – піднятися якомога вище в турнірній таблиці. У другому колі нам потрібно додати стабільності в грі. Гравці, які є наразі в обоймі "Погоні". дозволяють нам грати на високих швидкостях. Ми обов'язково візьмемо свої залікові бали в чемпіонаті, – зазначив Віталій Лобасюк.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →