closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Агронива" поступилася в першому літньому спарингу

"Агронива" поступилася в першому літньому спарингу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
522
0

17 липня на стадіоні Тернопільського національного педагогічного університету заводська "Агронива" провела перший літній спаринг проти ФК "Тернопіль-ТНПУ" і поступилася супернику з рахунком – 2:3.

Рахунок у матчі відкрив півзахисник студентської команди Руслан Луцик, котрий влучно пробив метрів з 22-ох лівою ногою у праву від голкіпера "Агрониви" Владислава Сорочука "дев’ятку" (1:0). На початку другого тайму після навісної передачі Андрія Засєдка, Дмитро Стриєшин ударом головою під поперечину збільшив перевагу студентської команди (2:0).

До речі, Дмитро захищає кольори саме "Агрониви", як і Юрій Заставецький і Юрій Савка, однак у цьому матчі вони виступали за команду рідного вузу. Гості із Заводського рахунок скоротили завдяки зусиллям правого оборонця Юрія Соколовського. Він відібрав м’яча в опонента в середині поля, обігрався з граючим тренером Немо Шелією і влучно пробив під голкіпером Іваном Рогалем (2:1).

Однак вже незадовго знову перевага студентської команди вимірювалася двома голами. Це Ігор Гатала майстерно виконав штрафний удар з місця лівого крайнього, перекинув стінку, складену з гравців "Агрониви", і поцілив у ближній кут воріт (3:1).

А під завісу матчу гостям вдалося відзначитися ще раз. Віталій Бурко пробив з середньої відстані, кіпер Іван Рогаль не зумів зафіксувати м’яча в руках і його добив у ворота Віталій Іваськів (3:2).

Команди виступали в таких складах:

"Агронива": Сорочук (Рижук, 46), Тракало, Новачинський, Алексевич, Соколовський, Дурай, Бурко, Салія, Іваськів, Данилюк (Коломієць, 46), Шелія.

ФК "Тернопіль-ТНПУ": Чернобай (Рогаль), Заставецький, Стриєшин (Савка), Засєдко, Миронюк (Левицький), Кохман, Луцик (Подлецький), Малащук (Голодрига), Гатала, Волохатий, Різник (Шевчук).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →