closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Кондра: "Хочемо фінішувати в першій шістці"

Дмитро Кондра: "Хочемо фінішувати в першій шістці"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
456
0

Продовжуємо підбивати підсумки першого кола чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини. Цього разу інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з головним тренером новояворівського "Гірника" Дмитром Кондрою.

– Звісно, ми задоволені виступом нашої команди в першій половині обласного чемпіонату. Ми невдало стартували, поступившись ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі) та зігравши внічию з дрогобицькою "Галичиною". Після цього серйозно порозмовляли з хлопцями, керівництво клубу дало нам прочухана, і футболісти віднайшли свою гру. Давно вже новояворівський "Гірник" не був вище середини турнірної таблиці. Перед нами поставлено завдання фінішувати в першій шістці. У першому колі ми його виконали.

Всі наші гравці відповідально підходять до кожного матчу. Однозначно, наша позиція в чемпіонаті – це результат бійцівського характеру. В нас хороший колектив. Перед стартом сезону нас підсилили досвідчені Остап Пульків та Олег Павлів. Насамперед нам важливо зберегти теперішній склад команди. Потрібен голкіпер, адже в середині першого кола в нас залишився лише один воротар Віталій Мудрик, який, дякувати Богу, уникнув травм.

Також треба підсилювати захисну лінію. У другій половині змагань багато залежатиме від того, чи зможемо зберегти кістяк команди. Сподіваюся, ми добре підготуємося, і хлопці з тим же запалом продовжать виконувати поставлене завдання, – зазначив Дмитро Кондра.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →