closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

КОФФ проти маніпулювання змаганнями

КОФФ проти маніпулювання змаганнями
Изменить размер a+ a-
601
0

Виконавчий комітет обласної федерації прийняв доповнення до Регламенту чемпіонату та Кубка Київської області 2019 року.

Відповідно до ст. 9 Конвенції Ради Європи проти маніпулювання спортивними змаганнями, на відповідні сторони покладено обов’язок обмежувати участь у ставках на спортивні змагання, зокрема виключення спортивних змагань, де організаційні умови та/чи ставки у спортивних умовах є неналежними.

Враховуючи чинність Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", а також те, що усі змагання Київської обласної федерації футболу не мають статусу професіональних, вважаємо за потрібне вжити заходів щодо унеможливлення розміщення ставок на змагання в Київській області, як важливого та дієвого інструменту боротьби з "договірними" матчами.

Так, за результатом моніторингу ринку ставок на матчі всеукраїнських змагань встановлено, що підозрілі ставки на переважну більшість "договірних" матчів розміщуються після початку матчу в режимі "live" ("наживо"). Цей режим забезпечується завдяки присутності на матчі працівників (скаутів) компаній – посередників (провайдерів), які й здійснюють трансляцію подій на полі букмекерським організаціям швидше за відеотрансляції.

Беручи до уваги, що Київська обласна федерація футболу є організатором власних змагань, ми вносимо зміни до Регламентів змагань, додавши таке положення:

"Учасникам змагань забороняється самостійно або із залученням третіх осіб, в т.ч. на договірних засадах збирати, передавати або обробляти інформацію, в т.ч. статистичну інформацію, або іншим чином висвітлювати матчі, для подальшого її використання з метою організації спортивних парі та участі у них (розміщення ставок на спорт) у режимі "live" ("наживо").

Прийняття цього доповнення до Регламентів офіційних змагань дає змогу починати кримінальне впровадження щодо осіб, які намагаються маніпулювати змаганнями.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →