closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Мостиська" скоротили дискваліфікацію

ФК "Мостиська" скоротили дискваліфікацію
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
724
0

Апеляційний комітет Федерації футболу Львівської області розглянув і частково задовільнив клопотання Мостиської райдержадміністрації, Мостиської районної та міської рад щодо зняття дискваліфікації з команди футбольного клубу "Мостиська".

Зокрема внесено зміни до рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФЛ від 18-го червня цього року: замість попередніх двох років ФК "Мостиська" знято і відсторонено від обласних змагань до кінця сезону-2019. Водночас фінансові зобов'язання щодо мостиської команди залишено без змін – обов'язковий грошовий внесок у загальній сумі 8 тисяч гривень.

Читайте також: На Львівщині президент клубу вдарив арбітра (+Відео)

Окрім цього, Апеляційний комітет посилив дисциплінарні санкції щодо президента і тренера-гравця ФК "Мостиська" Андрія Шагали – відсторонення від дорослого обласного футболу терміном на 2 роки (раніше було на рік) і зобов'язання сплатити 5 тисяч гривень обов'язкового грошового внеску.

Голова Апеляційного комітету Федерації футболу Львівської області Андрій Гребенюкнаголосив, що такі зміни прийняті, оскільки доля команди не може залежати від неспортивного вчинку однієї конкретної людини.

"Я цілком згідний із таким рішенням. На жаль, попри відповідні клопотання на засіданні Апеляційного комітету не було представників Мостиської міської і районної влади... Ми розуміємо, що футболу без емоцій не буває. Але емоції не повинні переходити в агресію. Якщо порушили дисциплінарні правила – будьте готові відповісти. Це стосується всіх команд", – зазначив у коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області Голова Контрольно-дисциплінарного комітету ФФЛ Володимир Гевко.

Нагадаємо, такі санкції зумовлені інцидентом у поєдинку 11-го туру Прем'єр-ліги Львівщини, в якому мостищани зустрічалися з підмонастирським "Феніксом-Стефано".

Згідно з рапортом арбітра, 16-го червня цього року під час поєдинку між "Феніксом-Стефано" та ФК "Мостиська" на 53-ій хвилині після фіксації голу, який забив футболіст команди з Підмонастиря Віталій Патуляк, рефері матчу Роман Холявко записував у картці арбітра автора забитого м'яча.

На 54-ій хвилині матчу футболіст команди ФК "Мостиська" Максим Козирєв за неодноразові гучні нецензурні вислови на адресу футболістів своєї команди отримав жовту картку. Воротар "Мостиської" Андрій Шагало проявив демонстративну незгоду з таким рішенням арбітра, за що отримав попередження.

Футболіст команди ФК "Мостиська" Максим Козирєв (дискваліфікований на 8 матчів і зобов'язаний сплатити 800 гривень обов'язкового грошового внеску) підбіг до рефері та штовхнув його в груди, за що був вилучений з футбольного поля. Андрій Шагало підбіг до арбітра та вдарив у скроневу частину голови, внаслідок чого арбітр утратив координацію та присів.

Після цього інциденту Андрій Шагало отримав червону картку і відмовився продовжувати гру, забравши свою команду з футбольного поля. Поєдинок так і не відновився...

Такі дії – це порушення Регламенту обласних змагань із футболу сезону 2019-го року (нанесення тілесних ушкоджень арбітру і самовільне покидання футбольного поля), за яке передбачене відповідне покарання.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →