closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Новосанжарський "Стандарт" знімається з чемпіонату Полтавської області

Новосанжарський "Стандарт" знімається з чемпіонату Полтавської області
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
632
0

Новосанжарський "Колос" вирішив знятися з розіграшу першої ліги Чемпіонату Полтавської області з футболу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний тренер команди Віталій Баранович.

"Зняття команди стало завдяки декільком причинам, однією із яких стала не фінансування районним бюджетом, який в попередні роки закладався в бюджет ВФСТ"КОЛОС", з початку чемпіонату стовідсоткове фінансування лежало на плечах президента Сергія Тютюнника, але "Стандарт" який почав перемагати і радувати вболівальників став не до вподоби конкурентам та колегам, тому розпочався "кабінетний футбол". Щоб не принижувати свою футбольну гідність, і не "заважати" було прийняте рішення НЕ ЗАВАЖАТИ НІКОМУ....."— йдеться у повідомленні (дослівно).

Нагадаємо, що нещодавно "Стандарт" покарали технічною поразкою за порушення регламенту. Віталій Баранович заявив футболіста під чужим прізвищем і випустив на поле у матчі проти кобеляцького "Колоса". Коли суперники це викрили, тренер сам зізнався і команду покарали технічною поразкою з рахунком 0:3.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →