closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Бучанської ОТГ. 12-й тур. Вікенд погромів

Чемпіонат Бучанської ОТГ. 12-й тур. Вікенд погромів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
595
0

Футбольні команди Бучанської ОТГ готуються до довгоочікуваної перерви. За тиждень у чемпіонаті будуть зіграні матчі останнього туру першого кола, після чого учасники матимуть близько місяця на відпочинок і відновлення сил.

Результати 12-го туру гучних несподіванок не принесли. До таких можна віднести хіба що результат зустрічі "Бучі 03" і "Фенікса". Перед матчем команда з Немішаєвого випереджала суперника у турнірній таблиці на одне очко. Очікувався рівний і напружений матч, але у підсумку "санітари" здобули переконливу перемогу – 5:0. "Фенікс" через поразку втратив одразу три позиції, адже "Буча-Квартал" і "Курсор" свої матчі також виграли.

Лідер чемпіонату - Eurostone здобув чергову, вже дев’яту за ліком, перемогу. Цього разу команда з Клавдієвого на пару з "Олімпіком" влаштувала результативне шоу. У матчі було забито десять м’ячів, сім з яких провели саме гравці Eurostone. Переслідувати лідера чемпіонату продовжує "Арсенал". Минулорічний чемпіон досить легко переграв "Стальпрофіль", яка через різні обставнини не дорахувалася декількох провідних футболістів.

Результати 12-го туру

Eurostone - "Олімпік" 7:3
"Буча-Квартал" - "КАтаН" 6:2
"Арсенал" - "Стальпрофіль" 5:1
"Буча 03" - "Фенікс" 5:0
"Курсор" - "Зірка" 4:1

Турнірна таблиця

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →