closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Юрій Войтович: "Ми не маємо права на помилку"

Юрій Войтович: "Ми не маємо права на помилку"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
637
0

У розмові з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області досвідчений тренер-гравець спортивно-культурного клубу "Демня" Юрій Войтович підбив підсумки першого кола чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини і поділився очікуваннями від другого кола.

– Пане Юрію, як загалом оціните виступом своєї команди в першій половині обласних змагань? Чи задоволені тим, як зіграла "Демня"?

– В нас завдання, як завжди, лише максимальні. Після першого кола наша команда, на жаль, перебуває не на першому місці в турнірній таблиці. Тож ми вважаємо першу частину чемпіонату не повністю негативною, але не такою, як би нам того хотілося. Якби ми зараз перебували на першій сходинці, то, звісно, були би задоволені своїм виступом.

"Демня" доволі впевнено розпочала цьогорічний чемпіонат, здобувши на старті переконливі перемоги, і тривалий час очолювала турнірку. Однак потім зіграла по 1:1 із дрогобицькою "Галичиною" та "Юністю" з Верхньої/Нижньої Білки і поступилася в дербі Миколаївського району ФК "Миколаїв" 1:3, після чого опустилася на 3-тє місце. На Вашу думку, в чому причина цих невдач?

– У простоянні з Дрогобичем є доля невезіння. В тому матчі ми володіли ініціативою, проте не змогли забити. За рахунку 1:1 тоді навіть було пенальті, який ми не реалізували. Звичайно, десь недопрацювали, як слід не налаштувалися і футболісти. Непогано зіграли і з Верхньою Білкою.

Я не люблю коментувати суддівство, але, як на мене, арбітр вніс корективи в той поєдинок, вилучивши Олега Шандру. Це вилучення надламало нас, ми одразу після цього пропустили гол, але вдесятьох виглядали не гірше за суперника, а моментами навіть краще, завдяки чому відновили рівновагу в рахунку.

Гру з "Миколаєвом" ми повністю провалили. Тут навіть немає про що говорити. Миколаївці переграли нас по-футбольному, за налаштованістю, бажанням, словом – за всіма показниками. Чимало нових людей влилося цьогоріч у наш колектив, тож, на мою думку, не кожен до кінця усвідомлював, що таке для Демні гра з Миколаєвом. У нас не було відповідного настрою. А змінити налаштованість під час гри майже неможливо. На цьому нас і підловили.

Хоча напередодні говорили про це, просили. На жаль, не достукалися до гравців... Для мене досі той провал залишається загадкою. Як кажуть, вік живи – вік учись. Потрібно все детально проаналізувати і зробити належні висновки.

– Під час першого кола на тренерському містку "Демні" відбулися зміни: замість головного тренера Руслана Брунця прийшов не менш досвідчений Володимир Підкіпняк. Чи змінилося щось у тренувальному процесі після приходу нового наставника?

– Таке рішення прийняло керівництво команди. Про це нам повідомили в останній момент. Звичайно, кожен тренер бачить футбол по-своєму, має свої пріоритети і певні плюси, завдяки яким згуртовує команду. В тренувальному процесі багато чого змінилося. За Володимира Ярославовича Підкіпняка збільшилися інтенсивність та обсяги тренувань. Можливо, ми навіть не зовсім були до цього готові.

– Чи задоволені ви грою власних новачків у першому колі? І чи відомо, хто під час літньої перерви залишить розташування команди, а хто з нових виконавців прийде?

– Наразі щодо того, хто піде чи прийде, говорити рано. Щойно це відбудеться – дізнаються всі. Чекали більшого від Володимира Гудими – як-не-як це людина з іменем та чималим досвідом, яка мала би стати лідером команди, але через проблеми зі здоров'ям він не показав належного рівня. Нападник Юрій Голубка наразі разом з Ігорем Балухом із ФК "Миколаїв" ділить першу позицію рейтингу бомбардирів, однак і до нього є певні питання.

Насамперед у визначальних матчах, де найяскравіше проявляються лідерські якості. Думаю, наші новачки і самі не до кінця собою задоволені. Всі були би цілком задоволені, якби "Демня" зараз перебувала на першому місці в турнірній таблиці. Адже будь-яка інша позиція нас не влаштовує.

– Які Ваші очікування від другого кола Прем'єр-ліги Львівщини?

– Нам потрібно повернутися на перше місце. Все в наших ногах. Ми не маємо права на помилку, вже немає куди відступати. Так, це важко. Тим паче, друга половина чемпіонату, як завжди, буде значно гарячішою, ніж перша. Але нам під силу виконати поставлені завдання. Ми зберемося з новими силами, бажаннями і доведемо, що всі наші попередні невдачі – прикра випадковість.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →