closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Пономарьов: "Лідери втрачатимуть очки"

Віталій Пономарьов: "Лідери втрачатимуть очки"
Изменить размер a+ a-
412
0

У розмові з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області головний тренер футбольного клубу "Миколаїв", який пішов на літні канікули на другій сходинці турнірки Прем'єр-ліги Львівщини, Віталій Пономарьов підбив підсумки першого кола обласних змагань і зробив прогноз на друге коло.

– Як і очікувалося ще на початку сезону, наразі на верхівці турнірної таблиці перебувають команди, які перед стартом чемпіонату добре підсилилися. На мою думку, "Миколаїв" цілком закономірно перебуває на другому місці. Наразі лідерська трійка йде очко в очко, тож доля медалей вирішуватиметься в другому колі, – зазначив Віталій Юрійович.

– Як і торік, Ваша команда – найрезультативніша серед усіх учасників чемпіонської гонки: 39 забитих м'ячів в 11-ти матчах. Завдяки чому вдається досягати таких показників?

– Ми непогано підсилили свій склад у міжсезоння. В нас хороша група атаки: зокрема Ігор Балух, котрий у списку бомбардирів ділить першу позицію з нападником "Демні" Юрієм Голубкою, Назар Цюпка, Назар Сенишин, Тарас Завійський. Високої результативності досягаємо завдяки індивідуальній майстерності футболістів і загальній підготовці команди.

– У першому колі миколаївці втрачали залікові бали лише з "Юностями" – поразка 1:2 від колективу з Верхньої/Нижньої Білки, що очолює турнірну таблицю, і нульова нічия в домашній дуелі з Гійчим. На Вашу думку, чого не вистачило в цих матчах, аби взяти максимум?

– Важко сказати... У Верхній Білці, я вважаю, ми грали добре, в першому таймі вигравали 1:0. У тій грі в нас було вилучення, в меншості важче грати, вочевидь, тому впустили перемогу. У протистоянні з Гійчим мали перевагу, однак не реалізували свої моменти. Так буває.

– Задоволені новачками своєї команди? Чи плануєте підсилюватися на другу половину чемпіонату?

– Якщо підсилюватимемося, то лише точково – один-два нові футболісти. Загалом я задоволений хлопцями, зокрема новачками. Більшість із них добре знаю за роботою в аматорській збірній Львівської області.

– Під час цьогорічного сезону миколаївську команду залишив оборонець Роман Танечник. Яка причина його відходу з колективу? І чи відомо, хто ще може залишити розташування ФК "Миколаїв"?

– У міжсезоння ми взяли двох центральних захисників – Андрія Гурського і Павла Іванишина. Вони виглядали краще, тому виграли конкуренцію за місце в основному складі. Зрозуміло, що Роман потребує більше ігрової прктики, тож ми сіли, обговорили все і дійшли рішення відпустити його, аби він міг знайти собі іншу команду. Потиснули один одному руки. Хто залишить "Миколаїв" – поки що невідомо.

– Як готуватиметеся до продовження боротьби за золоті нагороди чемпіонату та кубок області?

– 20-го липня ми вийдемо з відпустки і у звичному режимі готуватимемося на власному футбольному полі до другого кола, яке розпочнеться з кубкових ігор. Зіграємо декілька товариських поєдинків.

– Поділіться своїми очікуваннями від другого кола обласних футбольних змагань.

– Трійка лідерів боротиметься за чемпіонство. На мою думку, чемпіоном Львівської області стане той, хто рівніше пройде друге коло, без, так би мовити, незапланованих утрат. Згідно з календарем, у другому колі всі лідери здебільшого гратимуть на виїзді, тож, думаю, вони губитимуть очки. Кубок Львівщини – це ігри на виліт, тож, гадаю, трофей дістанеться тому, хто буде більш сконцентрованим і мобілізованим.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →