closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віктор Пожечевський: "Базиль", "Чутове" та дві кобеляцькі команди порушують регламент і їх доведеться покарати"

Віктор Пожечевський: "Базиль", "Чутове" та дві кобеляцькі команди порушують регламент і їх доведеться покарати"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
724
0

Днями відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету "Федерації футболу Полтавщини", де було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема свої покарання отримали не в міру емоційний тренер СК "Полтава" Володимир Сисенко та новосанжарський "Стандарт", який попався на тому, що заявив гравця під чужими паспортними даними. У розділі "Різне" також розглядали ряд питань, про які розповів виконавчий директор "ФФП" Віктор Пожечевський.

— Я піднімав питання, про команди, які порушують регламент і дозволяють футболістам грати у кількох турнірах одночасно — розповів Віктор Олександрович. — Зокрема такі гравці є у складі "Базиля" з Базилівщини, ФК "Чутове" та кобеляцьких командах — ФК "Кобеляки" та "Колос". Там є гравці, які виступають і у чемпіонаті області, і у чемпіонатах різних районів, що наразі заборонено. Доведеться покарати ці команди. Думаю, що каратимемо не грошовими штрафами, а зняттям очок.

Нагадаємо, що з 2019 року всі футболісти, які беруть участь в турнірах під егідою ФФУ (тепер УАФ) заносяться до єдиного реєстру футболістів, і не мають права виступати за більше ніж одну команду одночасно. Тобто не мають права грати у різних командах в різних турнірах.

Ми запитали про яких конкретно футболістів йдеться. Віктор Пожечевський неохоче назвав двох братів Олександра та Дмитра Тупіків, які грають за ФК "Чутове".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →