closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Фінал ЧУ серед аматорів. "ВПК-Агро" - "Вікторія" 1:0

Фінал ЧУ серед аматорів. "ВПК-Агро" - "Вікторія" 1:0
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
819
0

29 червня. Київ. НТК ім. В. Баннікова.
Чемпіонат України серед аматорських команд. Фінал

"ВПК-Агро" (Дніпропетровська обл.) — "Вікторія" (Сумська обл.) 1:0

Гол: Маргарян 89

"ВПК-Агро": Бубенцов, Алексанов, Васильєв, Мельников (Дегтярьов, 55), Сидоренко, Яременко (к), Красов (Саблін, 64), Терехов, Шмигельський (Маргарян, 71), Коломоєць (Ткаченко, 79), Шарко (Донгаузер, 76).

Тренер: Сергій Соловйов.

"Вікторія": Зінченко, Михайлюк, Ратушняк, Чередниченко, Яценко, Борисенко, Касьянов, Кузьмін, Нелін (к), Черніков (Романенко, 90+2), Акімов (Шевченко, 74).

Тренер: Артем Радіонов.

Попереджені: Коломоєць 58, Шмигельський 69 — Борисенко 57

Арбітр: Клим Заброда (Київ).

У фінальному протистоянні представники Дніпропетровської області наприкінці гри здолали опір "Вікторії" із Сумщини.

Обидві команди пройшли непростий шлях до вирішальної зустрічі. "ВПК-Агро" посів перше місце у груповому турнірі, а в плей-офф вибив "Альянс" та "ЛНЗ-Лебедин". "Вікторія" ж у групі стала другою, а в раундах на виліт пройшла "Покуття" й ФК "Малинськ". Зазначимо, що представники Дніпропетровщини вперше вийшли до фіналу аматорського чемпіонату, тоді як команда із Сумської області захищала минулорічний титул.

Протягом практично всього матчу гра була рівною, а суперники володіли ініціативою по черзі. На початку зустрічі команди обмінялися ударами у площину: один з "агрономів" пробив головою, на що "Вікторія" відповіла пострілом зі штрафного. Надалі яскрава гра поступилася місцем боротьбі, однак ближче до завершення першого тайму виникло ще кілька моментів. Особливо небезпечним видався кутовий у виконанні "ВПК-Агро", після якого м’яч трохи розминувся зі стійкою.

У другій 45-хвилинці картина на полі майже не змінилася. Ближче до середини тайму номінальні господарі не реалізували чудовий момент, а незабаром уже їхньому голкіперу довелося рятувати команду після схожого епізоду. Наприкінці зустрічі "ВПК-Агро" старався проводити комбінації на чужій половині, тоді як футболісти "Вікторії" робили ставку здебільшого на стандарти. У підсумку під час однієї з атак представників Дніпропетровщини був забитий єдиний м’яч у цьому поєдинку. Півзахисник "ВПК-Агро" Арамаіс Маргарян, який вийшов на заміну по ходу зустрічі, скористався передачею партнера та відзначився влучним ударом від поперечини.

Номінальні господарі витримали заключний штурм суперників та добилися перемоги у фіналі. Після завершення матчу футболісти обох команд подякували своїм уболівальникам, які подолали чималу відстань, аби дістатися до Києва. Звісно, гравці "ВПК-Агро" не могли стримати емоції, адже пройшли тернистий шлях до Кубка, який їм урочисто вручили після завершення поєдинку. Привітали переможців та фіналістів перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко, а також представники Асоціації аматорського футболу України.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →