closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Козацький Острів" (Чорнолізці) – володар Кубка чемпіонів Івано-Франківської області

"Козацький Острів" (Чорнолізці) – володар Кубка чемпіонів Івано-Франківської області
Изменить размер a+ a-
996
0

8 червня на івано-франківському стадіоні "Гірка" відбувся фінальний матч розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2018-2019 років. Уперше за всю історію змагань головний трофей виборювали представники одного району – Тисменицького.

Якщо для "Урагана" (Черніїв) це був другий фінал (у 2007 році черніївці з рахунком 3:0 перемогли ФК "Вербовець" Косівського району), то "Козацький Острів" (Чорнолізці) вже втретє намагався вибороти головний трофей міжрайонних футбольних перегонів (у сезоні 2015 року "козаки" з рахунком 2:0 здолали опір богородчанського "Газовика", а в минулому сезоні 2017-2018 рр. з рахунком 1:4 програли "Вовкам" з Вовчківців Снятинського р-ну).

Гру активніше розпочали потенціальні господарі. Однак, домінуючи на футбольному полі, футболісти "Козацького Острова" ніяк не могли матеріалізувати свою перевагу. Витримавши стартовий тиск суперника, черніївці теж показали, що вони – не хлопчики для биття, раз за разом створюючи гольові моменти, одночасно й марнуючи їх. Захопившись атаками, "Ураган" на 25-й хвилині проґавив контрвипад чорнолізчан. Вихід сам на сам майстерно реалізував Валерій Коверник. А вже за мить "козаки" могли збільшувати рахунок у грі, але з небезпечної позиції Назарій Герин не зумів поцілити у ворота.

Подальші події в матчі показали, що відкритого футболу від обох команд чекати не доведеться, адже футболісти грали обережно, сподіваючись на помилку суперника. Грубих огріхів не було, а тим моментам, що створювались, не ставало влучності. У підсумку, команди пішли на перерву з рахунком 1:0 на табло на користь "Козацького Острова".

Другий тайм видався набагато видовищнішим, ніж перший. Після відпочинку глядачі побачили зовсім інший "Ураган". Футболісти Черніїва, підтримувані своїми вболівальниками, пішли на штурм воріт "Козацького Острова" й знову створили кілька небезпечних моментів. Але надійна гра воротаря "козаків" Василя Кучера разом з фатальною неточністю при завершенні атак ніяк не дозволяла "Урагану" зрівняти рахунок у поєдинку.

Інтрига в матчі фактично вмерла на 80-й хвилині, коли капітан чорнолізчан Ігор Нагірний дочекався свого шансу, і, розібравшись на "п'ятачку" в карному майданчику із захисниками суперника, увігнав м'яч у сітку воріт Святослава Рибака. Останні хвилини черніївці провели в атаках, однак "Козацький Острів" зумів довести гру до логічного завершення.

Таким чином, забивши в кожному з таймів по голу у ворота черніївського "Урагана", команда "Козацький Острів" із села Чорнолізці вдруге у своїй історії стала володарем Кубка чемпіонів міст і районів області. А загалом, представник Тисмениччини вп'яте (кращий показник серед районів) здобуває приз за чотирнадцять проведених турнірів.


Кубок чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області – ФІНАЛ

"Козацький Острів" (Чорнолізці) – "Ураган" (Черніїв) – 2:0 (1:0)

28.06.2019, 17:00. Івано-Франківськ, Стадіон "Гірка". 700 глядачів, +20°C, оцінка поля – 4

Арбітри: Олексій Лаврів (Івано-Франківськ), Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ), Едуард Шуляр (Тлумач)

4-й арбітр: Віталій Глуханик (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу: Сергій Чорний (Івано-Франківськ)

Делегат ІФФФ: Василь Кобльовський (Івано-Франківськ)

"КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ": Василь Кучера (Олег Гринів, 90+1) , Володимир Прокоп, Юрій Вістовський, Андрій Канюк, Сергій Гладковський, Назарій Герин (Володимир Федорюк, 87), Роман Руснак (Василь Синишин, 66), Віталій Данилюк (Володимир Осипів, 90+3), Ігор Долотко Олександр Вонс, 90), Валерій Коверник, Ігор Нагірний (к) (Іван Гришко, 82)

Запасні: Роман Мотуз

Головний тренер: Юрій Балагурак

"УРАГАН": Святослав Рибак, Віталій Павлів, Роман Козлан, Михайло Свистяк (Сергій Урсу, 11), Микола Шпіляревич, Костянтин Гаврилюк (Іван Бойчук, 79), Станіслав Паньків (Олександр Тодорак, 62), Роман Цмпердюк, Михайло Ткачук, Віктор Лящовський, Роман Зварич (к)

Запасні: Іван Гашинський, Олег Гах, Дмитро Микитин, Ігор Федоришин

Тренер: Степан Ревчук

Голи: В.Коверник (25, 1:0), І.Нагірний (80, 2:0)

Попередження: І.Долотко (39), А.Канюк (55), Р.Руснак (65), В.Данилюк (78), І.Нагірний (81) – С.Паньків (53), В.Павлів (71), Р.Ципердюк (73)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →