closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Києво-Святошинського району. Анонс фіналу

Кубок Києво-Святошинського району. Анонс фіналу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
917
0

В п’ятницю, 28 червня, на гостинній "Сад-Арені" в Гореничах відбудеться фінальний матч чергового, вже двадцятого за рахунком, кубка Києво-Святошинського району з футболу. В ньому зустрінуться достойні суперники – команда вищої ліги чемпіонату Київської області "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) та "зірковий" SC "Гатне", який має в своєму складі кілька по-справжньому відомих і майстерних колишніх "профі". В обох командах є все, щоб поповнити колекцію трофеїв. Амбітні президенти, збалансовані склади, непогане матеріальне становище, авторитетні тренери, палкі прихильники та, найголовніше, гарна та змістовна гра. Однак до фіналу суперники підходять в різному настрої. Гатненці вже грали в цьому році в одному вирішальному матчі і поступилися "Джуніорсу" (0:1 в Меморіалі Чанових). Команда боляче пережила ту поразку, але рани вже загоїлися, і наразі гравці повні бажання реабілітуватися за те фіаско. За словами спортивного директора SC "Гатне" Андрія Давиденка його команда рішуче налаштована вперше в історії виграти почесний трофей та записати своє ім’я в літопис переможців районних кубкових турнірів. Нагадаю, поки що кращим результатом гатненців був вихід у фінал в далекому 2001 році. Під питанням через мікротравми була участь в матчі Андрія Давиденка та Артема Орлова, але лікарі змогли поставити на ноги цих гравців основної обойми. Не буде на грі лише найбільш досвідченого Едуарда Цихмейструка, який не зможе зіграти за сімейними причинами. Зате приїде безпосередньо на матч з далекої Грузії, де перебуває на відпочинку, Олександр Романчук. Гатненці організовують спеціальний автобус для своїх прихильників. Команда провела в середу тренування з підвищеною відповідальністю на боярському стадіоні "Зеніт" і в хорошому настрої підходить до завтрашнього фіналу! Як повідомив Андрій Давиденко, кубковий фінал розглядається ним особисто і командою, як матч віку, адже для багатьох вікових гравців гатненців це буде остання нагода підняти над головою районний кубковий трофей…

Натомість "Сокіл" останнім часом переживає не найкращі часи, адже навколо команди зараз згустилися хмари домислів та підозр. Це пов’язано з незрозумілими поразками в крайніх матчах чемпіонату області. До певних гравців клубу з’явилися неприємні питання, в роздягальні панує гнітюча атмосфера недовіри. Президент клубу Дмитро Бірюк повідомив, що розпочато внутрішнє розслідування з цього приводу. Однак "Сокіл" наразі матиме нагоду поповнити колекцію трофеїв і піти у відпустку у гарному настрої! В Гореничах підопічні Олега Самченка посперечаються за кубок Києво-Святошинського району і спробують втретє в своїй історії (2001, 2014 роки) привезти його в Михайлівку Рубежівку. Задля цього керівництво клубу та тренерський штаб зробили все можливе, щоб у фіналі "Сокіл" постав боєздатним та дружним колективом. Наприклад, в середу команда після легкого тренування зібралася на "третій тайм" і разом повечеряла. Хлопці змогли поспілкуватися між собою та поліпшити таким чином командну атмосферу. Важливо, що всі гравці в строю і на кожного з них може розраховувати тренерський штаб. Під питанням участь у фіналі лише легіонера з Кот Д’Івуару Ібрагіма Шейк Бамба, який має невелике ушкодження.

Суперники у фіналі достойні один одного і грізні за іменами! Цього року знамена SC "Гатне" захищають багато відомих у минулому професійних футболістів. Граючим тренером команди є Микола Іщенко. 36-річний вихованець київського футболу засвітився у львівських "Карпатах", а потім грав за "Іллічівець" (Маріуполь), "Металіст" (Харків), "Сталь" (Кам’янське), "Верес" (Рівне), "Чорноморець" (Одеса), а найбільших успіхів досяг у донецькому "Шахтарі", у складі якого двічі ставав чемпіоном України, виборював Кубок України і Кубок УЄФА. Також в колекції Іщенка є срібна медаль молодіжного чемпіонату Європи (2006). Виступає за SC "Гатне" й чемпіон двох країн (Болгарії та Росії), бронзовий призер чемпіонату України, колишній гравець збірної України, київського ЦСКА, донецького "Металурга", луганської "Зорі", маріупольського "Іллічівця", полтавської "Ворскли" та багатьох інших клубів Едуард Цихмейструк. "Зіркову" компанію перед початком сезону поповнили інші срібні призери молодіжного чемпіонату Європи (2006) – відомий виступами за полтавську "Ворсклу" та маріупольський "Іллічівець" Іван Кривошеєнко і вихованець київського "Динамо", який за свою кар’єру встиг пограти у "Дніпрі", "Металісті", київському "Арсеналі", "Ворсклі", "Волині" і "Таврії" Олександр Романчук. На початку травня "Сокіл" в Ірпені з рахунком 5:3 переміг SC "Гатне" у матчі чемпіонату Києво-Святошинського району. Забитими голами у складі "Сокола" тоді відзначилися Костянтин Захарченко, Дмитро Ніколаєць, Ібрагім Шеік і Олександр Унинець, а за "Гатне" відзначилися Олександр Магда, Олександр Трипольський та Іван Кривошеєнко. Проте, з того часу СК "Гатне" встиг підсилити свій склад ще кількома відомими на Київщині гравцями. Ворота команди тепер захищає ексцентричний голкіпер збірної України з міні-футболу Юрій Балашев, захист посилив гравець футзального клубу "ІнБев-НПУ" (Житомир) Євген Яблонько, а півзахист – один із найкращих бомбардирів "Джуніорс" (Шпитьки) у чемпіонаті Київщині Євген Колесник, який кілька років тому встиг зіграти декілька матчів за київський "Арсенал" у Прем’єр-Лізі України.
А в складі "Сокола" виблискують такі "зірки", як Еммануель Окодува – колишній нападник збірної Нігерії, кращий бомбардир чемпіонату України 2006 року, в минулому - гравець київського "Арсеналу", донецького "Металургу", срібний призер Панафриканських ігор 2003 року в складі збірної Нігерії, та Денис Толебаєв – колишній голкіпер національної збірної Кахзахстану, в минулому - гравець ФК "Астана", павлодарського "Іртиша", усть-каменогорського "Востока", вихованець відомого радянського футболіста "Кайрату" Вахіда Масудова. Центр оборони "Сокола" цементують досвідчені Євген Паламарчук та Олександр Пустовіт. В атаці провідну роль грають невтомний Віталій Ємельянов та сенегальський легіонер Адама Сек.

На нас чекає видовище, яке неможливо пропустити! Всі – на фінал кубка району! Місце зустрічі змінити не можна – 28 червня, 10.00, Гореничі, стадіон "Сад Арена"! Граємо у футбол разом!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →