closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олег Шептицький: "Стати найкращим бомбардиром - не головне завдання для мене"

Олег Шептицький: "Стати найкращим бомбардиром - не головне завдання для мене"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
629
0

Найкращий бомбардир "Юності" (Верхня Білка) у першому колі чемпіонату Львівщини Олег Шептицький поділився своїми думками про виступи команди у цьогорічному сезоні.

- Олеже, у першому колі Ви забили 11 голів та стали найкращим гравцем команди у квітні.

Дякую вболівальникам "Юності", які за мене проголосували. Ми граємо саме для них, тому їх думка особливо важлива для нас. Щодо забитих голів – то заслуга не моя індивідуальна, а заслуга усієї команди. Без допомоги моїх одноклубників я б не забив жодного гола у чемпіонаті.

- Наскільки важливо для Вас стати найкращим бомбардиром чемпіонату?

Набагато важливіше для мене та команди виконати завдання поставлене президентом клубу Олександром Рольком. Звісно, мова йде про перше місце у чемпіонаті. Про якісь інші місця навіть не може бути мови взагалі. Це завдання є пріоритетним для нашої команди , тому ми зробимо усе можливо, щоб його виконати. Впевнений, що партнери по команді також так думають і разом ми зробимо усе можливе для чемпіонства. Щодо найкращого бомбардира чемпіонату, то, звісно, буде приємно якщо ним стану, але це завдання другорядне. Значно важливіше не мої голи, а перемога команда та якість нашої гри.

Читайте також: Рейтинг найрезультативніших гравців чемпіонату Львівщини

- Як оціните виступ команди у першому колі?

Думаю, на тверду четвірку. Якби нам вдалося обіграти усіх своїх головних суперників, то можна було б поставити п’ятірку. Дуже важливо, що протягом першого кола ми не зазнали жодної поразки і є єдиною такою командою у чемпіонаті. Вважаю, що перше коло ми пройшли доволі рівно, без особливих злетів та падінь. Можливо, не в усіх матчах вдалося продемонстувати найкращу якість гри, проте результат був і це важливо.

- У першому колі команда двічі зіграла внічию з СКК "Демня" та ФК "Самбір".

Ми могли перемагати у цих матчах, тому у такому результаті можемо винити лише самі себе. У Самборі, пригадую, міг відкривати рахунок ще у першмоу таймі, але, на жаль, не забив. Загалом у цьому матчі ми вигладяли краще за суперника, але якість поля та низька реалізація створених моментів нам не дозволили перемогти у цьому матчі. І якщо відверто, то в цьому матчі ми і не створили великої кількості небезпечних моментів, тому, можливо, на перемогу і не награли.

Щодо матчу з "Демнею" то тут також усе було в наших руках. У другому таймі ми грали у більшості, забили гол, але втримати переможний результат нам не вдалося. Якщо відверто, то у чисельній більшості ми зіграли доволі невдало і скалося враження, що це вилучення допомогло не нам, а супернику.

- Яким бачите виступ команди у другому колі?

Думаю, нічого особливо не зміниться. Лідери продовжать боротьбу за призові місця, можливо, заостриться боротьба в середині турнірної таблиці. Кожна з команд боротиметься за перемогу у кожному з матчів і ми вийнятком не будемо. Ми граємо і перемагаємо саме для вболівальників, тому їм особлива подяка за підтримку команди у першому колі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →