closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Один гравець - одна команда": на Київщині виявили порушників регламентної норми

"Один гравець - одна команда": на Київщині виявили порушників регламентної норми
Изменить размер a+ a-
3137
0

Вже не перший рік на Київщині намагаються впровадити так зване правило "один гравець – одна команда", яке забороняє футболістам-аматорам виступати паралельно за декілька команд у різних турнірах, що проводяться під егідою УАФ. Мова про чемпіонат області, першість області, чемпіонати міст та районів. Перед початком сезону до відома команд та гравців були донесені всі нюанси цього правила, але далеко не всі погоджуються його виконувати. Проте, якщо раніше Київська обласна федерація футболу і підпорядковані їй районні федерації ніяким чином не карали порушників, то тепер, схоже, ситуація змінилася.

У вівторок, 25-го червня, керівникам футбольних клубів "Асканія-Флора" (Калинівка), "Беркут-Легіон" (Бровари), "Гончарі", "Джуніорс" (Шпитьки), "Колос" (Пустоварівка), "Кудрівка", "Любомир" (Ставище), "Межигір’я" (Нові Петрівці) та "ДГ Шевченківське" (Денихівка) надійшов лист, у якому Комітет проведення змагань КОФФ вимагає пояснень, стосовно участі гравців цих команд у фіналі Кубка Києва, що відбувся 23-го червня на стадіоні "Динамо". У цьому ж листі оприлюднені прізвища порушників правила "один гравець – одна команда": Атаманенко, Бєлов, Гаврилюк, Живий, Колодяжний, Ключик, Кульгук, Осадчий, Пилипенко, Сабатюк, Самборський, Самотуга, Третяк, Хабло, Харченко, Яременко.

Незабаром відбудеться засідання Контрольно-дисциплінарного комітету КОФФ, на якому розглядатиметься ця справа. Гравцям, які порушили регламентну норму, загрожує дискваліфікація.

"Один гравець - одна команда": на Київщині виявили порушників регламентної норми - изображение 1

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →