closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 13-й тур. Новачок виграв перше коло

Чемпіонат Київської області. 13-й тур. Новачок виграв перше коло
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1526
0

Долю принципової зустрічі на стадіоні "Ювілейний" вирішив єдиний гол у виконанні легендарного стрільця Петрука. Сталося це так. Мар’євич, несподівано для всіх — без особливої підготовки і без замаху — навіс м’яча до володінь титулованих гостей з правого флангу, а Петрук, виявившись найкмітливішим і найнаполегливішим з-поміж усіх, проштовхнув шкіряного за лінію. 30-річний бомбардир постійно терзав оборону бзівської команди, створював загрози навіть з нічого, мав ще кілька слушних нагод і поцілив м’ячем у стійку ще до перерви. Другий тайм уже більшою мірою нагадував ігрові гойдалки. "Авангард" кинув у наступ усі сили, розігрався Коропецький, фундаментально діяв у середині поля Дорофеєв, але на перший план очікувано вийшов екс-авангардівець Яковчук. Голкіпер і капітан бучанської команди, на пару з Петруком, заслужив найвищої оцінки в "Меліораторі". Хоча несподівано невтомним у чорновій роботі виявився ще й Скуратівський: здається, саме "вільний художник" сьогодні виграв усі підбори м’яча. Завдяки колективній організованості та самовіддачі виконавців бучанці й здобули, можливо, найпам’ятнішу — принаймні досі — перемогу на Київщині.

23-річний Казмірук, один з найкращих флангових оборонців обласного чемпіонату, та старший від нього на два роки Колодяжний стали головними співтворцями командного виграшу "Межигір’я". Захисник, опинившись у потрібному місці у потрібну мить, добив у сітку м’яча, що відскочив од голкіпера гостей Іщенка після пострілу Колодяжного. А потім Колодяжний допоміг відзначитися ще й Возному. Для князя стрільців минулорічного чемпіонату цей гол став лише другим у цьогорічному регулярному сезоні. А тим часом лідер нинішньої гонки снайперів — Апанчук — оформив дубль у принциповій зустрічі проти "Сокола". Він добив у сітку м’яча зблизька і провів другий гол ударом головою. "Джуніорс", задіявши свіжих виконавців після перерви, переграв опонента, який, навпаки, відчутно підсів фізично. Безпосередню участь в усіх голах своєї команди взяв активний напівоборонець Нечай. Хоча за рахунку 1:1 Адама не реалізував вихід сам на сам з голкіпером, а пізніше хорошу нагоду змарнував ще й Пустовіт. І взагалі, "Сокіл" сьогодні програв у гідній боротьбі. Чого, на превеликий жаль, не скажеш про "Патріот". Школярські помилки й ігрова апатія спричинили найтяжчу поразку в історії популярного клубу. Почалося все з того, що винахідливий та технічний Грищенко, який уже став окрасою чемпіонату Київщини буквально за місяць виступів у ньому, обікрав голкіпера Скибенка, який чомусь вирішив повправлятися в умінні дриблера. Гості надалі забивали на будь-який смак, чергуючий ролями: Шарило асистував Грищенку, Здановський — Шарилу, Грищенко — Здановському. Звично лишень — влучним ударом головою — забив свій другий м’яч у "Кудрівці" Іоша. А пострілом з повітря, віртуозно зігравши на випередження, відзначився Кушка — після флангового проходу та гострої передачі граючого тренера Герасименка. "Любомир" більше володів м’ячем і територією, але реальних загроз воротам "Асканії-Флори" так і не створив. Більше того, гості могли й подвоїти результат за десять хвилин до фінального свистка — виручив господарів юний дебютант Васильченко. Цікаво, що на "Лютіж Арені" розгром денихівців започаткував екс-гравець сільської команди Митник. Спочатку він подовжив подачу Блазуня з кутового влучним ударом головою, а потім розстріляв ціль ще й невідпорним ударом метрів з двадцяти. Великий рахунок закономірний, але не все так просто, бо за слизького рахунку 1:2 Рагульський струсонув м’ячем каркас чужих воріт.

Результати 13-го туру

ПАТРІОТ (Баришівський район) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 2:7 (Сікорський, 45+2, Дацюк, 56 — Грищенко, 25, 30, Шарило, 38, Здановський, 54, Іоша, 83, Слободян, 90+2, 90+3).

МЕЛІОРАТОР (Буча) — АВАНГАРД (Бзів) — 1:0 (Петрук, 15).

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:3 (Адама, 26 — Апанчук, 7, 55, Д.Ситник, 80).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 2:0 (Казмірук, 5, Возний, 57). Нереалізований пенальті: Гончарук (Межигір’я, 74). Вилучення: Трасковський (Беркут-Легіон, 45+1), Шепковський (Беркут-Легіон, після фактичного завершення матчу).

ЛЮБОМИР (Ставище) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 0:1 (Кушка, 18).

ДІНАЗ-2 (Вишгород) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 5:1 (Митник, 15, 31, Костюшко, 60, Хаджинов, 66, 80 — Бойко, 51). Вилучення: Самойленко (Шевченківське, 41).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Олександр Апанчук "Джуніорс"13 (1)
2Артем Грищенко "Кудрівка"7
3Євген Воробей "Десна"7
4Владислав Коба "Беркут-Легіон"7 (1)
5Дмитро Басалкевич "Меліоратор"6
6Павло Дацюк "Патріот"6
7Ігор Сікорський "Патріот"5
8Ярослав Піскун "Межигір'я"5
9Сергій Кушка "Асканія-Флора"5 (1)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →