closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Мирослав Бундаш увійшов до тренерського штабу "Ужгорода"

Мирослав Бундаш увійшов до тренерського штабу "Ужгорода"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1602
0

Опісля завершення аматорського чемпіонату України, за підсумками якого ФК "Ужгород" посів шосту сходинку і набрав 20 очок, у команді відбулись суттєві кадрові зміни. Зокрема, у тренерському штабі. Спочатку у відставку подав головний коуч Мирослав Бабяк, якого змінив Василь Варга. А на посаду помічника новообраний тренер запросив іменитого футболіста, а нині коуча Мирослава Бундаша.

"Я погодився стати помічником головного тренера, позаяк Василя Івановича знаю давно. Ми разом і грали, і тренували. Плюс, хочеться спробувати свої сили у якості тренера у професійному футболі, де свого часу доводилось трошки пограти. Результат "Ужгорода" в аматорському чемпіонаті дуже невдалий. Відтак потрібно робити висновки і підсилювати кожну ланку. Ми ведемо перемовини як із закарпатськими футболістами, так і з представниками інших регіонів", – зауважив помічник головного тренера ФК "Ужгород" Мирослав Бундаш.

Нагадаємо, попередньо збори "Ужгород" розпочне 1-го липня, а вже 27-го на команду чекає дебютний календарний матч у Другій лізі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →