closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 11-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 11-го туру
Изменить размер a+ a-
578
0

У суботу, 15-го червня, та неділю, 16-го червня, відбудуться матчі одинадцятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

Субота, 15-те червня

"Локомотив" (Рава-Руська) – МФК "Галичина" (Дрогобич). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Геть кепські справи в "залізничників", які 5 турів поспіль не можуть набрати в обласному чемпіонаті жодного очка. Через цю прикру серію невдач вони опустилися на 9-ту сходинку турнірної таблиці. Тепер до них у гості приїде дрогобицька "Галичина", яка перебуває на дні "турнірки" і не може похвалитися великою кількістю позитивних результатів цього сезону. Вочевидь, кожен у цій парі намагатиметься виправити сумну статистику і поповнити власну скарбничку 3-ма заліковими балами.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Неділя, 16-те червня

СКК "Демня" – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Центральний поєдинок звітного туру, в якому зійдуться дві амбітні команди. Минулого туру вони перервали свої тривалі безпрограшні серії – демнянці у принциповому матчі поступилися одному зі своїх прямих конкурентів "Миколаєву" (1:3), а самбірчани зазнали поразки від новояворівського "Гірника" (1:2). Розлючені господарі прагнуть реабілітуватися перед власними вболівальниками за ту прикру невдачу і продовжити впевнену ходу за золотими медалями. Однак хлопці з Самбора теж не ликом шиті, тож цілком можуть посмикати за нерви колектив із Демні.

ЛСК "Погонь" (Львів) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Футболісти "Погоні" прийматимуть на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") чинного чемпіона Львівщини. Попередній тур "Юність" пропускала, оскільки їхній суперник ременівська "Думна" через фінансові труднощі відмовилася від участі в чемпіонаті. Цю перерву "білки" заповнили першим у своїй історії міжнародним спарингом, розписавши на стадіоні в Нижній Білці нічию 1:1 із білоруським "Енергетиком БГУ". Натомість львів'яни мали менше часу для підготовки до очної зустрічі з "хвостатими", оскільки минулого вівторка їздили в гості до ФК "Мостиська".

Щоправда, перемога над "прикордонниками" (3:1), завдяки якій підопічні Віталія Лобасюка піднялися на 6-ту позицію, має надихнути їх на нові звершення. Однак гості самовіддано битимуться за переможний результат, який, зважаючи на поразку "Демні" від "Миколаєва", дозволить їм одноосібно очолити турнірну таблицю.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – ФК "Мостиська". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

"Фенікси" намагатимуться продовжити свій політ до медалей. Аби не випасти з боротьби за нагороди, їм необхідно лише вигравати. Для цього в підмонастирців є бійцівський характер, який вони продемонстрували минулого туру, на заключних хвилинах матчу вирвавши перемогу в Дрогобичі (1:0). Цього разу колектив із Підмонастиря прийматиме на власному полі наразі передостанню команду Прем'єр-ліги Львівської області. Проте це абсолютно не означає, що господарі легко переможуть. Мостищани – доволі непоступливий і кусючий суперник, який прагне вибратися з низів. Тож уболівальників очікує інтригуюча гра.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Юнаки: 15:00. Дорослі: 17:00.

Усі команди вже добре знають, що в Новояворівську дуже непросто грати. Зламати міцних "гірників" спробують "енергетики". Для кожної з цих команд перемога – чудовий шанс вибратися догори по турнірній таблиці. Тріумфатором цієї дуелі стане той, хто найяскравіше проявить на футбольному полі бійцівські якості.

ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Оскільки стадіон у Борщовичах перебуває на реконструкції, домашні матчі першого кола обласного чемпіонату "соколи" змушені проводити або ж на полі суперників, або ж на штучному газоні "Сокола". Саме на "Соколі" відбудеться зустріч борщовицького колективу з "Юністю" (Гійче). Цей стадіон фартовий для борщовичан, адже на ньому вони переможно дебютували в Прем'єр-лізі Львівської області, з рахунком 3:2 здолавши новояворівський "Гірник".

Тепер їм доведеться протистояти гійченцям, які, схоже, після декількох невдач віднайшли свою гру, в попередніх 3-ох турах поповнивши власну скарбничку 7-ма заліковими балами. ФК "Львів-Сокіл" минулої неділі виявився сильнішим за добротвірський "Енергетик-Рочин" (3:1), завдяки чому залишив дно турнірної таблиці. Тому кожен має підійти до очної дуелі в хорошому настрої.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →