closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Офіційно: ФК "Карпати" (Дубове) знялось із розіграшу чемпіонату Закарпаття

Офіційно: ФК "Карпати" (Дубове) знялось із розіграшу чемпіонату Закарпаття
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1395
0

Учора у Дубовому правління ФК "Карпати" ухвалило доленосне рішення щодо подальшої участі у чемпіонаті області Вищої ліги серед аматорських команд. Згідно регламенту, усі результати ігор за участі команди, яка не зіграла 50 % матчів, анулюються.

Читайте також: На Закарпатті жорстоко побили головного арбітра матчу

Сьогодні, 10 червня, надійшов офіційний лист від керівництва клубу. Подаємо його у повному обсязі. На ваш розгляд також відео поєдинку, яке викликало великий ажіотаж в обласному футболі. Щодо арбітражу у цьому матчі, то він був розглянутий на засіданні комітету арбітрів, на спільному засіданні Ради при голові ФФЗ та КДК і жодних суттєвих зауважень не викликав.

Голові федерації футболу
Закарпатської обл.
Дурану І.П.

Шановний Іване Петровичу!

Правління ФК "Карпати" (Дубове) 9 червня цього року розглянуло ситуацію, яка склалась внаслідок прикрого інциденту, що мав місце після гри ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Поляна".

Перш за все хочеться відмітити, що ганебний вчинок окремих вболівальників Дубового не прикрашає футбол, не додає честі клубу і його багаточисельній вболівальницькій аудиторії. За більш ніж семидесятирічну історію футболу Дубового це перший, і сподіваємось останній випадок, коли дискваліфіковують стадіон і накладають серйозні санкції на клуб.

Не знімаючи із себе відповідальності за порядок і неналежну поведінку вболівальників на стадіоні хочемо підкреслити, що федерація футболу області іноді своїми діями провокує подібні інциденти. Це стосується і вище згаданого поєдинку. Так в установленому порядку на даний поєдинок був призначений арбітр Гала. Однак, як стало відомо, даний арбітр не влаштував керівництво ФК "Поляна", а тому ФФЗ на догоду полянцям в останню мить замінює арбітра на іншого, грубо нехтуючи порядком призначення арбітрів.

Арбітр Шкура, як виявилося потім, був тим, хто зміг забезпечити необхідний результат ФК "Поляна". При рахунку 1:0 на користь "Карпат" він зарахував гол у ворота нашої команди з явного офсайду, який всі бачили крім нього і його помічника.

Мало того, коли воротар Поляни вдарив нашого гравця М.Фрегана і був справедливо вилучений з поля, незрозуміло за що він також вилучив нашого гравця М. Куцина. Крім цього вилучений воротар ФК "Поляна" йдучи до роздягальні вдарив по обличчю нашого вболівальника І. Ребаря.

Такі дії арбітра і окремих гравців вкрай загострили ситуацію на полі і навколо.

Враховуючи вищенаведені факти ми вважаємо, що рішення КДК федерації щодо клубу ФК "Карпати" є безпідставно жорстким і несправедливим.

В даний час команда не в змозі виконати фінансові і організаційні вимоги КДК, а тому ми змушені зняти ФК "Карпати" (Дубове) з чемпіонату області.

Хочемо додати, що за останні 5 років наш клуб досягнув деяких непоганих результатів в першості області і вся фінансова і організаційна діяльність проводилась виключно членами нашого клубу, жодної копійки з інших джерел джерел ми не одержували.

Балабан М.В., президент "Карпати" (Дубове)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →