closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 10-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 10-го туру
Изменить размер a+ a-
665
0

У неділю, 9-го червня, відбудуться матчі десятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

ФК "Миколаїв" – СКК "Демня". Юнаки: 16:00. Дорослі: 18:00.

Центральний поєдинок звітного туру. Дербі Миколаївського району. Третя команда обласного чемпіонату прийматиме одного з лідерів чемпіонської гонки. Без сумніву, це протистояння буде запеклим. Перемога допоможе демнянцям закріпитися на вершині турнірної таблиці, а миколаївці в разі виграшу зможуть випередити "Демню", адже зараз їх відділяє лише один заліковий бал.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Торік у чемпіонаті футболісти з Миколаєва не змогли забити у ворота Демні (0:1, 0:0), тому тепер намагатимуться виправити цю невтішну статистику. Це зустріч наразі найбільш результативних колективів Прем'єр-ліги Львівщини, тож в їхній очній дуелі можна очікувати чимало забитих м'ячів. Скоріш за все ці суперники зроблять ставку на атакувальний, а не на обережний захисний футбол.

"Юність" (Гійче) – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Іще одне районне дербі. Цього разу Жовківського. Тому для кожної команди справа принципу обіграти свого недільного опонента. В минулому чемпіонаті Львівської області ця пара двічі завершила свої поєдинки "сухими" мировими. Обидва колективи горять бажанням утерти носа один одному, аби не лише довести, хто сьогодні на Жовківщині найсильніший, а й покласти собі в скарбничку повноцінні 3 очки і піднятися вище в турнірній таблиці.

ФК "Самбір" – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Колектив зі Самбора зараз нагадує справжню машину для здобуття перемог. У попередніх 4-ох турах самбірчани здолали своїх опонентів із загальним рахунком 20:1! На черзі – "міцні горішки" з Новояворівська, які добряче цементують власну оборону і вичікують шансу, щоби вкусити суперника в атаці. Аби і надалі наступати на п'яти лідерам, самбірській команді потрібно їх розкусити, але зробити це доволі непросто. Тож уболівальників очікує непоступлива битва.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Фенікси" "полетять" на гру в Дрогобич. Цього сезону підмонастирці поступилися лише лідеру обласного чемпіонату – спортивно-культурному клубу "Демня", а тепер спробують "зняти скальп" із "Галичини". Однак у рідних стінах "галичани", натхненні гучною підтримкою рідних уболівальників, відбирали залікові бали навіть у "Демні", тож "феніксам" варто поберегти свої "крила".

"Енергетик-Рочин" (Добротвір) – ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Протистояння команд із низів турнірної таблиці. Добротвірці записали до свого активу вже дві перемоги (одну з них вони здобули минулого туру в Раві-Руській у протистоянні з місцевим "Локомотивом") і піднялися на 9-ту сходинку "турнірки", натомість у команди з Борщович узагалі катастрофа – лише одна перемога ще в першому турі і 35 пропущених м'ячів у стартових 9-ти поєдинках, через що ФК "Львів-Сокіл" опинився на останній позиції. Ніхто не хоче перебувати внизу, тож обидві команди боротимуться лише за перемогу.

Матч ФК "Мостиська" – ЛСК "Погонь" відбудеться у вівторок, 11-го червня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →