closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Варга очолив ФК "Ужгород"

Василь Варга очолив ФК "Ужгород"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1956
0

Головна команда обласного центру Закарпаття у минулому сезоні здобула новий досвід – спробувала свої сили у всеукраїнських аматорських змаганнях. "Ужгород" фінішував у середині турнірної таблиці, набравши 20 залікових пунктів. Керівництво клубу ще на старті чемпіонату озвучило наміри про підвищення у класі – наразі "Ужгород" завершив проходження атестації.

Після останнього поєдинку із коломийським "Покуттям" головний тренер "Ужгорода" Мирослав Бабяк подав у відставку. Поки-що екс-наставник не говорить про футбольні перспективи в іншому дорослому клубі. Однак, скажемо точно, він й надалі працюватиме з дітьми в ДЮФК "Олімп" (Мирослав Бабяк є засновником та президентом дитячо-юнацького футбольного клубу – авт.).

Сьогодні відбулось представлення нового головного тренера. "Ужгород" очолив Василь Варга – колишній коуч "Середнього". Новопризначений тренер поки не голослівний. "Наразі говорити – хто залишиться в команді я не готовий. Безперечно, підсилення потребує кожна ланка. Й аби достойно виступити у Другій лізі, одними закарпатцями не обійдешся. Збір ми розпочнемо з початку липня, а далі час покаже. Зміни в "Ужгороді" будуть однозначно, але все поступово", – зауважив головний тренер "Ужгорода" Василь Варга.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →