closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зник арбітр, якого побили на Закарпатті

Зник арбітр, якого побили на Закарпатті
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1297
0

Відбулося зібрання Ради ФФЗ (Федерація футболу Закарпаття), на якому був розлянутий інцидент (побиття арбітра) у матчі 7 туру чемпіонату області серед команд вищої ліги між ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Поляна". Забігаючи наперед, слід зазначити, що найгірше: у федерації з риторики, яку витримував клуб Тячівщини, не зрозуміло, хто і головне в котрий спосіб забезпечуватиме порядок і безпеку під час домашніх ігор. Проблема ускладнилася ще й тим, що досі не можуть знайти… арбітра тієї злощасної зустрічі. Він просто… зник. Відкрито ще одне кримінальне провадження.

Читайте також: На Закарпатті жорстоко побили головного арбітра матчу

Що ж до розгляду питання по суті… Тривали різні дискусії, навіть на підвищених тонах. Присутні заслухали учасників матчу: бокового арбітра, делегата ФФЗ, представників команд, керівництва ФК "Карпати", КДК, учасників засідання Ради загалом… У найскрутнішому становищі (фактично заложником ситуації) стала сама федерація. Адже з одного боку, потрібно покарати клуб відповідно до скоєного, щоб подібні ситуації не повторювалися. З іншого, необхідно дбати про розвиток футболу на селі, сприяти місцевим командам у розвиткові, зокрема брати участь в обласних змаганнях на високому рівні.

Зрештою, проголосували за те, щоб дискваліфікувати: стадіон у Дубовому до кінця 2 кола; футболіста "Карпат" Миколу Приймака – на один рік. Плюс, звісно, штрафні санкції. Паралельно встановлюватимуться інші учасники інциденту, вивчатимуться відео- та інші матеріали. У разі доведення вини конкретних осіб, причетних до футболу, їх так само, відповідно до санкцій КДК, покарають.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →